Kérjük, adja meg elérhetőségeit, és azonnal elküldjük Önnek, hogy a kiválasztott papucsokhoz hasonló lábbeliket melyik üzletben tudja felpróbálni.


Bezár

Tájékoztató ár:31800 Ft
Méret:3.0-8.5
Bőség:H
Sarokmagasság:25 mm
Sarokemelkedés:15 mm


Nádasdi Zsófia
Nagyon szeretem a Berkemannt, patikában dolgozok, ez napi 8 óra állómunkát jelent, amit a Berkemann papucsom beszerzése után már szinte meg sem érzek! Bokasüllyedésem van, az előző papucsomban már munkába állás után rögtön elkezdett fájni a térdem, a derekam, állandóan azt vártam mikor ülhetek le. Körülbelül fél éve vettem meg az első Berkemann papucsom, és nem bántam meg! Megéri az árát! Pille könnyű, talpa puha, mosható a talpbetét, pontosan illeszkedik a láb formámhoz.
Személyes tapasztalataim a munkatársaim is elkérték, ezután közülük ketten is beszereztek a nyár folyamán egy-egy hasonló lábbelit.
Somossy Jánosné Ilona
Iszonyatos sarok fájdalmam volt. Rengeteget költöttem orvosra, gyógyszerre. Fél év után sem enyhültek a fájdalmaim. Egy ismerősöm ajánlotta a Berkemann lábbelit. Meg is vettem a feltöltött képen látható szandált. Csodák csodájára, újra tudtam járni. Annyira ki van dolgozva a sarka, a talpa, hogy álom benne járni. Igaz nyugdíjas vagyok, de csak Berkemann lábbelit fogok vásárolni. Az ára szerintem kifizetődő, mivel tartós használata miatt több évig lehet hordani.
Harasztos Gézáné
Rendkívül jó forma. A lábat stabilan tartja.Biztos, kényelmes járást biztosít. Mivel bőrből készült, a láb formáját fel tudja venni, ezért még bizonyos láb deformitásoknak is helyet ad, azért fájdalommentes járást biztosít. Nyár lévén a világosabb, pl.fehér szín szerencsésebb a viselésre.
Rácz Józsefné Györgyi
Nagyon jó a talpkiképzése, ezáltal nagyon kényelmes a Berkemann papucs. Ami döntött, hogy sajnos nagyon be szokott dagadni a lábam, így nagyon kevés papucs és cipő van ami feljön a lábamra. A vásárolt papucs minden esetben feljön a lábamra és kényelmes marad.
Csápori Ferencné Éva
Sajnos már silverkorban vagyok, így a lábaim is, melyek fiatal korom óta bütykösek. Nagyon sokat kínlódtam emiatt, nem tudtam olyan cipőt vásárolni, amelyben nem égett, fájt a lábam. Ez az érzés már a múlté, mióta megvásároltam az első Berkemann lábbelimet. Az egy papucs volt, melyből azóta vásároltam még egy párat, majd következett egy őszi cipő. Azért szeretem mindhármat, mert a cipők a bütyökrésznél stretch anyagból készültek, ezért megfelelő méretűre tágulnak a viselés során, ezzel a fájdalmak is megszűntek. Szeretném a tárházamat még egy nyitott szandállal és egy téli cipővel bővíteni.
Hegedűs Éva
"Még soha ilyen kényelmes lábbeliket nem sikerült vásárolnom!
Szeretem, mert könnyű, természetes és még jól is néznek ki! :)
Az én Berkemann lábbelijeim rendesen igénybe vannak véve! Sokat vezetek, és még többet kell gyalogolnom, állnom. Naponta akár 10-12 órát is ezekben a lábbelikben dolgozom! Este pedig nincs ám lábdagadás, de még láb fáradság sem! Szóval, én mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Gáspár Klára
Szeretem a Berkemannt, mert többet sétálhatok derékfájás nélkül, és mindig puhán járok!
Csontosné Németh Zsuzsanna
Amióta ezeket a papucsokat, ill cipőket használom, jól bírom a legstrapásabb napokat és még a derékfájásom, ami előtte már szinte tűrhetetlen volt már csak nagyon ritkán kis mértékben jelentkezik. A férjem talpboltozati problémáit is a Berkemann lábbeli használata
hozta rendbe!

Lénárt Andrea
Kényelmes, jó tartást biztosít. Nekem bokaszalag szakadás után jelent/ett/ segítséget. Az utóbbi hónapokban két párat is vettem belőle, nem véletlenül erre a márkára esett a választásom.
Kálmán Hajnal
Nagyon szép és szeretnék egyet:)
Vaskóné Harsányi Erika
Én már kb. 8 éve használom, nagyon szeretem, néha picit oldalt nyomja a lábam, mert már keményedik a bőr, de még mindig szívesen hordom minden este és hétvégén itthon, a fekete bőr rész is könnyen tisztítható és újrabokszolva - mintha új lenne!
Almási Ágnes
Igazán kényelmesnek látszik, és ami a fő szempont, hogy nagyon egészséges lehet akár egész napi viselésre is. Nyáron kimondottan a fehért színt tartom előnyösebbnek. A tépőzár is tökéletes, mert állítani lehet rajta. Rugalmas lehet benne járni, főleg nekem, mert lúdtalpas lettem két éve.
Lukács Katalin
Kiváló
Harcsa jánosné
Szuper! Nagyon jól néz ki, és szerintem kényelmes is! Csak sajnos nem az én kevéske nyugdíjamból nem tudom megvenni. De kár!
Budainé Rácz Irén
Nagyon tetszik!
subert józsefné
szuper
JANÁS CSABÁNÉ
Nagyon tetszik kényelmesnek látszik csak az ár magas.
Gyimesi Andrea
Nagyon szeretnék egy ilyen szandált, de nem lehet kapni online. 06-30-4462858
Csernák László
Ilyet vásárolnék!
Bányai Ferencné Csala Edit
Csak a legjobbakat tudom irni annak ellenére hogy nem teljesen oldja meg a problémámat. Ugyanis hadigondozott vagyok, háboru alatt deformálódott a lábam gyógycipőket csináltak, de még hibátlan egy sem volt. Aztán vettem egy szandált aminek a jobb lábas nagy volt, mert hogy az a lábam 38-as a bal meg 39,5 vagy 4o. szóval nem egyforma. A boltból rögtön cipészhez vittem aki a pántot rövidebbre vette raja a a tépőzárat is igy nem ép a legtökéletesebb ránézésből, de 5 nyáron át hordtam. Sajnos most már tönkre ment. azóta vettem ey másikat amivel szinte ugyanigy csináltam.Annyi sok segitséget jelentene ha lehetne egy balos 39,5 es és egy 38-as jobbos. mert hogy álom benne járni, sosem fáj a lábam. de ezzel csak a nár volt megoldva. Zárt cipővel ezt nem tudom, mert akkor az nem tartaná rendesen a bokám pedig megfizetném -
Nyugdijas vagyok, nem vagyok gazdag, de ha ennyi évig hibátlan akkor bőven megtérül az ára és a feleslges fájdalmak elmaradnak stb, stb.már bejelentekeztem hirlevélre. is , miután látom sok mindenen segitenek igy próbálkozom tisztelettel .
Mátrai Miklósné
Fantasztikus kidolgozás, soha nem volt még ilyen kényelmes szandálom!
Ajrin
A Roma Trina papucs nagyon tetszik; a kék színe is, a fazon is és kényelmesnek méz ki. Szívesen viselném nyáron.
Fieber-Nagy Irén
jra.
Fieber-Nagy Irén
.Korábban már volt egy ilyen papucsom más színben. Évekig . Szívesen vennék újra.
Varga Ernőné
A salgótarjáni Anita üzletben vásároltam egy papucsot, nagyon kényelmes, jó lábbeli.
Csernák László
Én ezt a modelt meg vásárólnám, de hól kapható??
Williams-Jones Rozália
a fehér papucs bőre nagyon hamar megkopott nekem.
árvay gyuláné
Nagyon szép, bizonyára nagyon kényelmes is.
Jakab Józsefné
Nagyon kényelmes , megszűntek a hónapok óta tartó lábfájdalmak, melyeken a kezelések sem segítettek.
Fehér Lászlóné
Nagyon szép és jó .
Pásztor Olga
Ez hatalmas összeg, átlagembernek is megfizethetetlen! :(
Szkiba Tiborné
Először várandósan vettem berkemann papucsot, és örültem, mert végre nem fájt a lábam. Akkor 4- 5 évet hordtam, szinte mindig. Most 10 évvel később újra ezt vettem. Közben kipróbáltam a gördülő talpúakat. Jók voltak, de nem minden helyzetben. Most lesz ami lesz-mármint a kissé magas ár miatt-, megvettem, mert megint gyakran fáj a lábam. Remélem, holnaptól megszűnik a fájdalom.
Dudásné Farkas Klára
Álom benne járni. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom !
balla beatrix
biztos vagyok benne,hogy nagyon kényelmes!
Schőnig Zoltánné
Szeretném megvásárolni.
BORCSI
NAKEM ÉVEK ÓTA VAN IMÁDOM,ÉS SZERETEM, ÉS ÉS ÉS STB MINDEN JÓT ELLEHET MONDANI RÓLA .CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK.
Tardi Mária
kényelmes és hétköznapi viseletre, ruhával, nadrággal is tökéletes
Ádovics Éva
Szeretnék egy ilyen papucsot vásárolni de nem kapható sem online, sem a környezetünkben lévő üzleteikben!
Hogy juthatnék egy 6-os vagy US méretezés szerint 8-as fehér papucshoz? Üdv: Ádovics Éva
Rádi Rudolf
Nagyon jól néz ki....de az ára!
Éva
Nekem van egy Berkemann papucsom, nem kivehető betéttel. Nagyon jó, de sajnos már nagyon-nagyon régi, legalább 8 éves. Jó lenne, de nyugdijas lévén 24.440 Ft "nekem drága", igaz megéri az árát!
Vásárhelyi Györgyné
Megvásárolnám, de sajnos egyetlen üzletben sem kapható. Vajon miért? Ezért nincs róla vélemény.
Szolnoki Gyuláné
Nagyon jó a Berkemann szandál és cipő, viszon jó lenne egy olyan fazon, ami "tartja" a bokát.
Boros Béláné
Igazán egyszerű, letisztult fazon. Gyönyörűen kivitelezett forma.
Kövérné Pásztor Olga
Sajnálom, hogy az én méretembe nem lehet kapni Debrecenben szoknyához illő kényelmes szandált. Sajnos meg kell alkudnom a kényelmetlenebb fazonokkal.
Szegediné Marika
Gyönyörű, kényelmes a kinélzete alapján, de nem 63000 nyugdíjhoz van mérve az ára ! Szívesen vennék, kpróbálnám, biztos nagyon szeretném is. 2-3 ezres papucs is kitart 4-5 évig a lábamon állandó viseléssel ! Szívesen vennék egy ilyet is, de a 3 % nyugdíjemelésem pipafüst, nem leszek előbbre vele, hogy meg tudjak egy ilyen szép szandált vásárolni, mert nekem ez az ár elérhetetlen !
Kocsis Istvanne
A szandál tetszik. Van -e 23 cm labra szandal, papucs ?
Kun Lászlóné
Nekem már van. Kényelmes, bő lábfejnél is elég széles. Még be kell járatni, nagyon új
György Mária
Biztos kényelmes.
Enikő
Sajnos az eddig látogatott üzleteikben ezt a modelt nem találtam meg, pedig nagyon szeretnék egy ilyen klumpát sötét barna bőrből vagy feketéből. És az árát is sokallom...eltúlzott....
Horváth Magdi
Szép is, jó is, de túlságosan drága! A patentos pátját hosszabbra kellene hagyni, hogy a magas lábfejű embereknek is megfeleljen.
Horváth Magdi
Szép is, jó is, de túlságosan drága! A patentos pátját hosszabbra kellene hagyni, hogy a magas lábfejű embereknek is megfeleljen.
Horváth Magdi
Szép is, jó is, de túlságosan drága! A patentos pátját hosszabbra kellene hagyni, hogy a magas lábfejű embereknek is megfeleljen.
Zsuzsanna
nagyon szeretem a termékeiket
Vincze Ildikó
Sajnos, nagyon drága.
Takács Béláné.
Még nem próbáltam fel, í;gy nem tudok véleményt mondani. Látszatra tetszik.
Patakyné Forró Márta
Szuper csinos, még szuperebb kényelem!
Bitó Sándorné
Látom, hogy jó egészséges, csak hát ezt megint az engedheti meg magának,akinek van rá pénze! Nekem sajnos nincs , szeretnénk, mi csórok is kényelmes cipőt lábbeliket hordani, de így ezek a dolgok csak jól elkeserítenek, a gazdagoknak van rá mód, hogy ne fájjon a lába a csóró pedig had szenvedjen!!
Greilichné Szomódi Gabriella
női 43-as nincs, de ez a fazon hordható nőknek is, ezért tetszik
Bitó Emike
Nagyon kényelmes igazi ,kényelmes papucs, csak nekem az ára sok így nem tudom meg venni!!

EszterZsuzsanna
Kényelmesnek látszik, csak kérdés, hogyan "vizsgázna" a lábamon napi 13-14 órás álló munkámnál?
Gabriella
Nagyon kényelmes, pirosat vettem.
Magdó
tetszik, kánikulában jó, kényelmes viselet lehet
http://eroplus.info/
Лучшая эротика лучшие эротические обои

Новая сексуальная девушка дня эротические обои hd
Häfner Imréné
Kb.10éve hordom ezt a papucsot,narancssárga szinben,csodálatosankényelmes,most szeretnék egy újat venni!
S. Mária
Szuper jól néz ki.
Csikós Sándorné
Nekem 5 éve van ilyen lábbelim ,imádom mert nem fáj benne a lábam , szinte egész nap állok
Emma Polgár
Ez a legjobb választás volt! Gerinc gondok elfújva, egész napos városnézésekkor is pihent a lábam, nem fáj a gerincem.
Tegnap vettem az 5. berkemann papucsot, 8 éve csak ez van, és cipőben is .
Kellemesebb és komfortosabb a lábamnak, mint amit orthopédus receptre készítettek!!
A betét cserélhető, így minden évben megújul a cipő, szandál papucs. Én mindig kivehető betétest keresek.
Kell ennél több?
LucGizi
Ha majd az árát közlitek,utána megmondom a véleményem.
Sárhidi Éva
Nagyon kényelmesnek látszik a talpa. Ha bedagad a láb, akkor is hordható, mert állítható.
seo plugin
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin
seo plugin http://www.SEORankingLinks.xyz
Varga Katalin
Nem is várná az ember, hogy egy ilyen szép cipő ennyire kényelmes legyen .
Dr.Némethné Utry Edit
Nagyon szeretem ezt a papucsot 3db fekete,vajszínű és fehérmintás van,ami kiválasztottam azokban a színekben szeretném megvenni
Bajzák Szilvia
Tökéletes választás volt. Nagyon kényelmes, könnyen tisztítható. Nagyon sokféle ruhához hordható. Egész nyáron nagy segítség volt, kellemes viselet.
Takácsné Varga Margit
nagyon szép,és gondolom kényelmes is..tetszik nagyon,,
Oláh Irma
Csodás!
Dr Szabó Lajosné
Akár otthon, akár utcára szívesen hordom. Nagyszerűen érzi magát a fájós lábam ebben a cipőben.
Berecz Tiborné
Érdeklődnék, hogy 2,5 méretben is forgalmaznak szandálokat? Sajnos a 3-as nagy, így hiába tetszik néhány, amit meg is vásárolnék. Köszönöm!
Hugyákné Földvári Beáta
Csodás a kinézete,kényelmes lehet.
Kovács Sándorné
Nagyon tetszik, mert egyszerű, mégis divatos színben készült. Ezt a modellt, már két éve használom,nagyon szeretem.
Sajnos az ára kicsit drága, de szívesen vennék egy ilyet.
Hrotkó Magdolna
Szívesen vásárolnák ilyen cipőt ha lehetne valahol kapni
Szabó Miklósné
Kb. 15 éve vásároltam először ezt a modellt, és azóta még 4 párat.Ez az egyetlen lábbeli,amiben nem fáj a lábam,pedig vállalkozóként napi 10-12 órát dolgozom állva.Egyetlen problémám a papuccsal,-nagyon drága! Egyébként már akár kedvezményt is kaphatnék,ugyanis rengeteg ismerősöm vásárolt Berkemann papucsot az én ajánlásomra,Köszi,hogy elmondhattam!
Kazi Károlyné
Három pár Berkeman lábbelit vettem az idén (Denise - 503485-00432, fekete, és fehér Heliane - 503457-00013) és mindhárom fantasztikusan kényelmes. Elmondhatom ezt úgy, hogy mozgássérült vagyok, a lábfejem is beteg, mégis találtam a termékeik közül csinos, szép és kényelmes lábbelit. Köszönöm!
Teri
Nagyon kényelmes ajánlom mindenkinek 4 éve vásároltam azóta hordom!
Berecz Béla
31
Mária
Nagyon jól néz ki, elfogadnám, biztosan kényelmes is!
Ibolya
Nagyon jól néz ki, de túl drága. Nekem megvehetetlen emiatt, pedig szívem szerint rögtön vennék egyet.
Kovács György
Nagyon kényelmes tavaly vásároltam egy élmény bene a járás. Köszönöm
Lovász Sándorné
Super!!!
POGONYI KATALIN
TETSZIK,DE NEM TUDOM MEGVENNI,MERT EGYIK BOLT SEM TUDJA MEGRENDELNI.KÉREM A SEGITSÉGÜKET.
Iló Lászlóné
A leírás alapján kényelmesnek tűnik, az ára viszont nagyon magas.
Marsi Katinka
A bokapánt belső tépőzára rövid, így már ha egy kicsit bedagad a lábam nem tudom használni.
Galàt Timea
Szeretnem felprobalni
36- os a làbam
Gunyitsné Hegedűs Margit
Nagyon kényelmes a cipő, nem fájt benne a lábom és nem is fáradt el. Az orrán a bőr a varrásnál hamar megkopott. Igaz, hogy összel és majd nem egész télen hordtam munkába járásra. Azért szerettem volna, ha tovább tart. Tudom még hordani, de nem szép már hisz megkopott erősen a bőre az említett helyen
fotballdrakter barn
Thanks for sharing such a fastidious thought, paragraph is fastidious, thats why i have read it entirely
Pirbusz Zoltánné
Nagyon kényelmes,igazán beváltotta a hozzá füzött reményeket. Tavaly óta használom,strapa biró, és egésznap után sem fáj benne a lábam.
a.buianov@yahoo.com
a.buianov@yahoo.com
Angyal Éva
Bisztossan nagyon kényelmes lenne nekem mert az én 60lábamra olyan kell ami a bokámat is tartja és jol is néz ki de sajnos nekem nincs erre lehetőségem hogy ennyi pénzt ki tudjak fizet ni
Gulyás Erika
szuperkényelmes és divatos
Hrotkó Magdolna
Szívesen vásárolnák egy ilyen sportos cipőt a nyári túrázásokhoz de sajnos sehol nem lehet kapni még megrendelésre sem,tudom hogy drága de akinek fáj a lába és egyszer kipróbálja az biztosan szeretni fogja.Kár amiért csak képeken lehet látni, és a való életben nem lehet hozzájutni.Ezen változtatni kéne, hogy elégedett vásárlók legyenek az ország minden településén.
Kerekes Mária
Külsőre tetszetős, a leírás szerint kényelmes
Simon Józsefné
Szeretném felbrobálni és megvenni??????????????
REIBER JÓZSEFNÉ
Kényelmesnek látszik
Nem mindegy?
ELKÉPESZTŐ POFÁTLANSÁG TETEJE,HOGY ELKÉRNEK 26200 Ft-t egy papucsért!
Balázs Nándorné
Nagyon jónak tűnik a lábbeli felépítése, jól tartja bokát.
Kissné Gabi
Túl drága, ha akciós lesz, szívesen visszatérnék!
Szolnoki Gyuláné
Nagyon tetszik, Berkemannt hordok. Ez drága
Vácziné Horváth Mária
Nagyon esztétikus és érdekes ez a talp! szívesen kipróbálnám!
Fehér Katalin
Kiválónak tartom,de a nyugdíjamból nem tudom megvenni.
Müllerné Zsuzsi
Nagyon szeretem ezt a klumpát, nagyon-nagyon kényelmes, az eddigi legjobb itthoni papucsom, nekem piros van, belőle, már két éve használom, mindenkinek szívből ajánlom.
Tóth Eva
Volt már ehhez hasonló szandálom, ez is nagyon ízleses
Sivákné Herman Ágnes
Nagyon tetszik, emellett divatos, kényelmesnek látszik, de az ára kicsit drága számomra. Azért elgondolkodom, és lehet, hogy spórolok rá.
Balogh Júlia
szuper jól néz ki,valószinüleg jól fogja a bokátcsak drágának találom
András
Ez valami kozmikus árú termék!!
Hajnal
Nekem a Teri nevű fekete szandálom van de imádom annyira kényelmes!
Teszt Elek
nagyon szép ez a lábbeli
Hollós Imre
eddig is ilyen volt,ma vásároltam egy másikat,mert tökéletesen meg vagyok vele elégedve!
RSS, RSS Feed
Want to optimsie Site RSS - Wordpress Autoposter ?.
Csósza Marika
Nagyon szép és nagyon kényelmesnek tűnik.Kár,hogy nem engedhetem meg magamnak.
Nickmann Lászlóné
Nagyon tetszik , szívesen viselném minden nap.
Siklós Lászlóné
Fehér színben, 38-as méretben szeretném megrendelni 1 db cserélhető talpbetéttel. Lehetséges? Hogyan?
Bikics Juli
Nagyon tetszik,miért nem lehet önöknél rendelni is?Gyárthatnának más színben is,zöld esetleg?
Строительные леса — временное вспомогательное сооружение для размещения рабочих и материалов при выполнении строительных, монтажных и других работ. Применяются как снаружи, так и внутри здания. Чаще всего строительные леса собираются из унифицированных металлических и деревянных элементов.
В прошлом использовались допускавшие лишь однократное применение леса строительные купить минск из круглого или вчерне обработанного леса — откуда они и получили своё название.
В конструктивном отношении современные строительные леса представляют собой пространственную каркасную систему, выполненную из стандартных металлических элементов, что допускает их использование независимо от очертаний сооружений и рельефа местности.
vaida anna
nagyon kényelmes
Eperjesi Sándorné
Nekem nagyon tetszik nőiben de sajnos egy üzletben sem találok. Papucsot és cipőt 7-es méretben használok, gondolom,hogy csizmában egy fél számmal nagyobb kellene. Ha tudnak segíteni nagyon megköszönöm.
hercz pálné
elég szomoru hogy akinek igazán szüksége lenne egy ilyen papucsra az nem tudja meg fizetni mert nővér fizetésből ez nem futja,12 órát dolgozik az ember igazán jó lenne egy ilyen papucs de elérhető áron.Felpróbálni? minek hiszen meg venni nem tudja az ember.ez megint csak egy reklám fogás hátha többen be ugranak,és vásárolnak
Bekkné Kupó Éva
Nekem nagyon drága
simon mária
Szeretném megkérdezni, hogy H-s méretben lehet e kapni?
Belláné Icus
Olyan drágák ezek a cipők, hogy számomra megfizethetetlenek!!!!!
Ancsa
4 éve használom, tökéletes a felépítése, tartása. Azóta csak a Berkemann termékeket hordom, igaz kényszerűségből kezdtem el hordani. Mára már el sem tudom képzelni, hogy más fajtát viseljek. Kicsit drága, de megéri az árát.
Kovácsné Kovács Erika
Szívesen megpróbálnám,kényelmesnek tűnik.
SZENCZI JOZSEF
Kiváló terméknek ígérkezik mint a többi Berkemann termék..Melyeket kizárólag több mint 10 éve használok.
SZENCZI JOZSEF
Soha még ilyen kényelmes lábbelit nem használtam közel 10 éve.Már a második pár papucsot használom az első pár még mindig kíválo szolgálatot tesz nékem a kertben.Akinek fáradékony a lába ajánlom.Nem fáradságot érezni egész napi szorgos tevékenység nyomán.Ha lehetséges s hozzáférhető minden alkalomra BERKEMANN terméket vásárolok. Mert ár érték aránya nagyon kedvező( minőség-használhatóság-egészségvédelem miatt.Sajnos a térségünkben nehezen hozzáférhető!
Csaby Csaba
Nagyon kényelmes, és nagyon jól tartja a harántboltozatot is, boka süllyedésre és lúdtalpra nagyon jó.
kovács Zoltánné
Szép kis fazonu cipő,elfogadnám!
Zsuzsa
Elérhetetlenül drága
Kovács Ferencné
Egy otthoni papucsot vette. Csodálatosan könnyű és meleg. Azóta sem vettem le a lábamról. A felépítése, a talp belső kialakítása nagyon egészséges. nyugdíjas vagyok, kicsit drágának tartom,de azt hiszem hosszú távon megéri. Köszönöm.
kiss Éva
Kényelmesnek tűnik és Úgy látom hogy a lábboltozat sülyedését is megakadályozza
Teri
Nagyon jó! Ebben megnyugszik a fájós láb!
Deákné Tóth Teréz
Nagyon szeretem a Berkemann lábbeliket, otthon kizárólag csak ilyen papucsban tudok járni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Molnár Józsefné
Gyönyörűek, de sajnos nem az én nyugdíjamhoz szabták az árukat.
Gódor Sándorné
SZUPER
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Vörös Gézáné
Nagyon tetszik, csak nem tudom hol tudnám megvásárolni.?
Flaisz Józsefné
Nagyon kényelmesnek, puhának és melegnek tünik, szívesen megpróbálnám.
Janzsó Ilona
Tetszik
katalinfeher7@gmail.com
Nagyon jó volna,de nyugdíjas vagyok,és nem tudom kifizetni.
Tóth Éva
Nagyon izléses, modern.Szívesen hordanám.
Ruby Mariann
Szeretném ezt a papucsot 39-es méretben megvásárolni. Kérem tájékoztassanak, hogy hol lehetsége. ruby.mariann@gmail.com
Beatrix
NAGYON NAGYON KELLENE NEKEM UJ! Három gerinc műtétem volt, Laurát szeretem a legjobban és a cipész a régit már nem tudja megjavitani. Kérem, segitsenek! (CSAK Berkemann lábbelit hordok, jelenleg van összesen 3 (és fél - az én kedves Laurámmal együtt :) ) papucsom és 2 cipőm de otthonra Ő a legjobb, nagyon hiányzik, már megstoppoltam de szét fog esni! Sehol nem találok, 5-ös (38) méretben, szin nem érdekes! A flanell belso talp burkolásos kellene, meleg azonos papucsom az van. NAGYON SZERETEM LAURENT! Még saját neve is van : "Lola" "Papa, hozd ide nekem Lolát légyszives" :) Tudnának esetleg szállitani? Vagy bárhová elmegyek érte Budapesten belül! Nagyon várom mielőbbi válaszukat, Brezányi Beatrix 1142 Budapest Gyetva u 1/B
read more
Irrespective of whether you’lso are planning for a mid-winter break up or simply visiting the local shopping mall for any day's shopping, nothing at all casts some sort of pall more than a meeting or maybe vacation that can match having one’ersus tote (or even the items in one’azines tote) taken. When we are aware that every once in a although instances just obtain the improved of people, there are many basic steps you could decide on generate items harder for would-be purse snatchers.Carry only the thing you need in your dayThis is principally good advice if you are exploring abroad. Get away from a passport and jewelry inside motel secure, and also take with them a good, but not extreme amount of money. Rather then taking all your billfold, select one charge card, and something (non-passport) photography # to carry on hand.Select a purse that produces access difficultA ladies handbag that will tucks perfectly through your arm or even might be put on cross-body and close towards the person's body is good, however the issue that will genuinely detour some sort of would-be you will find there's handbag that seems want it is a bit more difficult to acquire straight into in comparison with Citadel Knox. Pick out something that carries a scoot drawing a line under, or perhaps along with this, an inside zip plus external flap. Robbers will often hunt for the road with least opposition when evaluating a fairly easy scores; don’testosterone allow it to be an individual.By no means change a person's backIf you will stay in a considerable market, certainly not put your belongings in your pack. A skilled pickpocket can readily entry a person's back pack although you’regarding fast paced experiencing and enjoying the web sites. Likewise, don’testosterone dangle a person's purse over the back again of any chair or leave it located the floor pictures feet. Should you take your eye journey soccer ball (or maybe in this, a carrier); it’ersus an invite to help would-be intruders that will help themselves.
read more
sándor józsef
Őrült drága ! ! !
Csilla
Nagyon kellemes színösszeállítású, tetszik a sarok kialakítása is.
Tóth Éva
Nagyon jól néz ki! Elfogadnám!
Püski Erika
Az ízlésemnek megfelelő papucs. Hol lehet megvásárolni?
Anikó
Csodás
Dr Nagy Emilné
Szuper,de nagyon drága az én nyugdíjamhoz.
Bányay ÉVA
iSMEREM ÉS HORDOM A bERKEMANN PAPUCSOKAT, EZ A SZANDÁL IS NAGYON TETSZETŐS, NŐIES ÉS BIZTOSAN KÉNYELMES IS, AMI MOSTANRA MÁR ELENGEDHETETLEN SZEMPONT A LÁBAIMNAK. sZUPER, A SZÍNÜK IS NAGYON JÓ.
SZENCZI JOZSEF
Kiváló termék lehet szívesen felpróbálnám.Több mint 10 éve használok az Önnök által gyártott lábbelit még kifogásom nem volt. Az árértékarányosáig jó.
Horváthné Berlák Irén
Nagyon szeretema Berkemann minőségét, biztonságát. Végtelenül kényelmes és biztonságosan tudok járni benne.
Szokolai Gizella
Tetszik a szandál. Kíváncsi lennék a sarok csont kinövéses lábammal hogy tudnék fájdalom mentesen járni benne?
Tajcs Gabriella
Sajnos egyetlen forgalmazójuk sem tartja Magyarországon ezt a terméket.
Ebből a felsőrészből készített klumpájukat sikerült vásárolnom, de ezt a nyitott fazont sehol sem tudom megvásárolni.
Castroné Juhász Erika
Keresm Coletta - szandált 37 méretben, hol lehet kapni?
Kálmán Lászlóné
nem csak divatosnak de kényelmesnek látszik
Kovácsoltvas Ági
Évekkel ezelőtt vettem egy pár papucsot, ami még mindig hordható. Nagyon kényelmes, nem fáj a lábam benne, egyszóval elfogadják most is.m
DHzydZLxqR
Whoa, whoa, get out the way with that good inrmnoatiof. http://gsazfowupq.com [url=http://cqoyootmsm.com]cqoyootmsm[/url] [link=http://irqcsdfsqr.com]irqcsdfsqr[/link]
Éva
Nagyon szép szandál.
Bakk Gyuláné
megfelelő pontokon fogja össze a lábat, a sarokmagassága ideális.
Kerékgyártó Ildikó
Két éve vettem egy szandált, gyakorlatilag nem tudtam már járni az achilles-ín gyulladás és a csontsarkantyúk miatt. Amikor feélvettem, azonnal tudtam menni, fájdalom nélkül. Azóta is hordom, csak Berkemann lábbelit viselek, a lányomnak is vettem, volt belőle nagy méret is, ez igen fontos! Remélem örökké lehet majd kapni ezt a csodát:), Ki kell próbálni mindenkinek, mert addig nem fogja elhinni senki, hogy amit itt írunk, az nem reklám, hanem a való igazság.
Kati Csorna
Csodálatosan kényelmes papucs, hónapok óta tartó talpfájdalmam szűnt meg egy hét alatt.
Simon Krisztina
Nekem csak egy bánatom van: a lábam 35-ös, s az Önök termékei 36-os mérettől kezdődnek, így sajnos csak szeretnék ilyen cipőkben kényelmesen járni, ha nem tudok a lábméretem miatt.
Biró Ildikó
Ez a szandál ól néz kis , tetszik
Marika
Fantasztikus a lábbeli, nagyon kénylemes
Farkas Józsefné
Soha nem volt még ilyen kényelmes lábbelim. Igaz csak pár órája mentem érte az üzletbe,de már abban jöttem haza. Le sem akarom venni!! Imádom!!
Farkas Józsefné
Soha nem volt még ilyen kényelmes lábbelim. Igaz csak pár órája mentem érte az üzletbe,de már abban jöttem haza. Le sem akarom venni!! Imádom!!
Farkas Józsefné
Soha nem volt még ilyen kényelmes lábbelim. Igaz csak pár órája mentem érte az üzletbe,de már abban jöttem haza. Le sem akarom venni!! Imádom!!
Kiss Katalon
Nagyon tetszik :)
Tumpeck Zsuzsanna
Fantasztikusan jó viselet,
Balogh Edit
Nagyon tetszik,szeretnem megrendelni 39 meretben.
Burján Szilvia
Sajnos nem volt alkalmam felpróbálni, mivel égen földön nem lehet kapni a 6,5-es méretben.Hol lehetne kapni ezt a típusú papucsot?
Dr. Királyné Szabadkai Márta
nagyon tetszetős
Timár Eszter
Jól néz ki, valószínűleg nagyon kényelmes, de az ára riasztó.
Katona Ilona
A sarok magassága optimális. A pántok jól tartják a lábfejet .Régóta vágyom egy ehhez hasonló fekete szandálra.
Bálint Judit
Szépek, remélem kényelmesek is. Sajnos a ára nagyon borsos.
Kővári Erika
nagyon tetszik,de sajnos egyedül vagyok a kislányommal nem tehetem meg hogy ilyen összegért vegyek paucsot.de nagyon szeretném
Kató
Tisztelt Berkemann mo.-i Képviselete!
Szeretném felpróbálni, igen. De "error"-t jelenít meg, miután az adott gombra rákattintok. Pedig beírtam minden adatot, amit kért a felugró ablak.
40 éve ismerem ezt a márkát, mert már akkor is ezt hordtam, és örültem, hogy Mo.-on is van képviselete. Azonban nem lehet "levadászni" az itt kiválasztott, valóban kényelmes és értékes termékeket, mert nagyon limitált fazonokat tartanak csak a viszont eladóik,
Kérem, javítsák! Ellenkező esetben komolytalan ez az egész honlap. :( Ez a termék többet érdemel(ne)! A németek precizitása mögött messze lemarad.
Amennyiben ez rövidesen nem változik, veszem a fáradtságot, és panasszal fordulok a Berkemann Gyártóhoz, amiben megírom ezt a véleményemet.
Köszönettel:
egy Berkemann imádó
Jeney Erzsébet
Sok-sok kilométert is tudok benne gyalogolni annyira kényelmes. Más lábbelikben (nem magas sarkú, nem balerina) időnként csak a fogaim összeszorítva a fájdalomtól tudok kisebb távokat is megtenni. Vennék még egyet, csak sajnos sehol nem találok megfelelő méretet.
farkas ilona
több lábbelim van önöktől, szeretem
Téglás Magdolna
Nagyon szép cipő, fehérben is feketében is megvenném szívesen.
Pecsics Erika
Igazi kényelmes, elegáns cipő. Nagyon könnyű, kényelmes viselet egész nap.
Téglás Magdolna
Nagyon szép. Érden kapható?
Gulyás Istvánné
AZt mondja meg valaki, hogy hol lehet hozzá jutni ezekhez a cipőkhöz próbálási lehetőséggel, mert az ország keleti és északi felében a már mindent bejártam és sehol nem lehet ezeket a cipőket megvenni
Simon Józsefné
Jó lenne ha kapni is lehetne a Jada papucsból és nem csak a hirdetést látnám
Mania Janka Csilla
Nagyon jo velemenyem van a Berkemann labbelikrol,tokeletesek.En egesz evben ,mindig ezekben dolgozok, jarok,10 labbelim van amit hasznalok es meg vettem nemreg 3 szandalt es 1 felcipot amiket meg nem is probaltam fel,de nem is szukseges mert minden Berkemann tokeletes.Eleg nehez hozzajutni.Most eppen a Davos Wienket szeretnem megvenni,sajnos nem sikerult eddig talalnom.A neten is rendeltem mar.Amit eppen betudtak a gyogyszertarak szerezni abbol vettem 3 db ot,mert jovore ez mar nincs.Jo lenne, ha ezen az oldalon vasarolni is lehetne.Ime az email cimem, jo otleteket elfogadok. m.jankacsilla@gmail.com
HORVATHNE GYONGYI
Igy keprol latva parameterei meghelelnenek pont ezt keresem egy ideje
horvathne gyongyi
Szivesen felprobálnám vettem egyszer regen ijen szandalt 10-évig hordtam jo kényelmes konnyu viselet volt,azota beteg lett a labaim meg nagyobb szuksegem lett rea,puha konnyu viselet,Megeri meg venni hiszen sokáig hasznalhato.koszonom Berkemann
Czetterné G. Erzsike
12 órás műszakban dolgozóknak ajánlanám munkavédelmi lábbelinek. Nekem már bizonyított .
hajduné mester mária
kényelmesek és szépek a Berkemann lábbelik!
Varga Ferenc
Nagyon szimpatikus a cipő stílusa,vonalvezetése...
margo
Nagyon kényelmesnek tünik, jó a talpa és az hogy két oldalt gumis. Láb fájósoknak ideális, de nagyon drága, mert akinek ilyen problémája betegsége van au már több egészségügyi gonddal küzd és ilyen drágát nem tud megvenni. Sajnos én sem.
Király Sándor
nagyon tetszik szivesen hordanám 18000Ft-ér párját
Győriné Éva
Nagyon szeretnék egy kényelmes cipőt, de sajnos a nyugdíjam oly kevés, így csak álmodozhatok róla.
Pusztahelyiné K Rozália
Biztosan nagyon jó kényelmes,látszik a kialakításon.szivesen hordanék egy ilyen papucsot!!!
Lehoczky Istvánné
Nagyon melegés nagyon formás kis lábbeli
Gabriella
Egyszerű és kényelmes. Szeretnék minden évszakra egyet-egyet.
Gabriella
Elfogadnám :)
bódi piroska
nagyon kényelmesnek látszik
Füzesiné Stemler Andrea
A kép alapján kényelmes lehet mivel tépőzáras így könnyebben bele megy a dagadt láb és 42-es méretben is van j bőségik
SZENCZI JOZSEF
Berkemann termékeket több mint 10 éve használok a lábam legnagyobb megbecsülésére.Külön.Külön fontos nékem, hogy az őt évet!A problémám csupán az, hogy térségünkben van ugyan kereskedő de csak azt árulja ami készletén van. Udvariassan megmodja keresek olyan üzletet ahol lehet nekem megfelelő cipőt vásárolni ha a Berkemann Hoz ragaszkodom.Lehet-e Interneten rendelni?
Gyárfás Gézáné
Nagyon tetszetös,csak az szeretném túdni,hogy fél számozásban van-e.
Földi Gáborné Gabriella
Sajnos nem találtam az üzletekben, szeretném megrendelni.A segítségüket kérném!
Ildikó
Nagyon megtetszett ez a cipő biztos kényelmes is .Nekem volt hasonló fazonú cipőm esse még a szine is ugyan ilyen . Szivesen eltudnám viselni a lábamon , de nekem egy kicsit drága . Tudom a kényelmet megkell fizetni . Üdv Ildikó
Bartosiewicz Miklósne
Nagyon szép, jó a sarokmagasság,biztos jó meleg!
Sági Magdolna
Szívesen meg is venném ha megfelelő méretet találnék. Budapesten melyik üzletükben van ez a fehér szandál? Oda mennék felpróbálni.köszönettel:
Sági Magdi
Jutka
A vágos szinü szandál nagyon tetszik felprobálnám
SZENCZI JÓZSEF
Kiváló termék az ára az első értékelésre magas.De használat során kiderül , hogy az ár és a használat élettartam , megbízható méret és minőség már 2 éves használatot szinte olcsó.A vásárlás megtérül gyorsan. Én már több mint 8 éve használok Berkemann lábbeliket teljes megelégedéssel. Az elérhetőséget javaslom bővitenni mert nehéz hosszas után járást követően lehet megvásárolni..
Kádár Márta
Nekem több mint egy éve megvan ez a cipő. Ami kényelmes, jól illeszkedik a lábamhoz. Csak a nyelve okoz gondot a felvételnél. Ugyanis mindig félr/becsúszik. Valahogy rögzíteni kellene az egyik oldalhoz
Valéria
32800 Ft? Az 1/3-ad fizetésem. Megpróbálnám, de ennyiért tuti nem veszem meg. :( Van olcsóbb megoldás is a széles lábamra. :(((
Szűcs Imréné
Megvenném, de nagyon drága nekem.
Gajdos Béláné
Tisztelt Címzett! A látottak alapján szívesen felpróbálnám ezt a modellt. Telefonon érdeklődtem két budapesti forgalmazójuknál is, de sajnos egyikük sem árusítja. Kérem szíves tájékoztatásukat, hol tudnám felpróbálni. Köszönettel Gajdos Béláné
Gitta
drágának tartom, s a belső emeleéseket 2-3 mm-el
magasabbnak szeretném
Bubreg Istvánné
Kényelmes lábbeli
Jani Józsefné
Tetszik! Szeretnék ilyet,csak nekem kicsit drága.De nagyon jó lenne, mert eléggé lábfájós vagyok.Lúdtalpam is van.Eltudnám képzelni magamnak mogyoró színbe, vagy bármelyiket.
Szőlősiné Bánhidi Katalin
A lábbeli nagyon kényelmes. Sajnos nem bőr, mert darabokban foszlik a "bőr" felsőrész a papucs belső oldalán. Ilyen árakért bőr felsőrészt várnék, ha pedig műbőr akkor az irreálisan magas. várom a válaszukat
Gyökössy Zsuzsa
Szuper jó, csak Pesten sehol nem kapható. Egy éve szeretnék vásárolni, de hiába keresem.
Patakié Dr Terjék Mária
Csodálatos látszik rajta hogy kényelmes , jó a a sarokmagassága a talp kialakitás szuper !
Dollák Mária
Nőies! így eltudom képzelni munkába járásra ,de egy kellemes színben alkalmi viseletre is.
Kovácsné Janoczki Mária
Nagyon tetszik, kényelmes viselet lehet!
Fehér Katalin nyugdijas
Kitűnőek,de nem átlagos pénzüeknek való,sajnos.
Kenyeres Mária
Nagyon jól néz ki,biztosan kényelmes
Lélek Erzsébet
Lugano Laina nagyon tetszik.Szívesen megvenném, tapolcai vagyok.Érdekelne hol lehet kapni
czimer györgyné
Üzletben még nem találkoztam a cípővel.
Ránézésre nagyon kényelmes lehet, de az ára kicsit " borsos"
Sz. Ágnes
A kedvenc márkámban végre, egy beteg lábon is jól mutató, nem sportos szandál! Gratulálok a tervezőnek!
Pósa Ferencné
Nagyon szépek és jók a "berkemann" lábbelik, de sajnos 35.-ös méretben nem kaphatók.
Francz Rezsőné
5 éve kizárólag Berkemann klumpában dolgozom.Imádom.A problémám az,hogy nem tudok sehol ilyet vásárolni.Tudnának esetleg segíteni?Köszönettel:Franczné
Mátyus Imréné
Ránézésre is kényelmesnek tűnik. Szép formájú , esztétikus ,kidolgozása igényes. Nagyon szép pasztell nyári színe van.Szívesen viselném!
TARCSAI IMRE
Ezt a papucsot szerettem volna megvásárolni,de egyik boltban sem lehet kapni,sőt neten keresztül is szeretném/inkább ha már a boltból elutasítottak.Hol tudnám megvásárolni,megrendelni mivel a feleségemet szeretném meglepni most már évek óta vele fehér 37-es kellene /munkában használná/belőle.Szerintem nem vet jó fényt a BERKEMANN cégre ha egy terméküket csak reklámozzák,de megvásárolni nem tudják.Tisztelettel kérem a segítségüket a vásárláshoz.
Várom megtisztelő válaszukat a tarcsai67@citromail.hu címen.
TARCSAI IMRE
Az imént a SYDNEY ETIENNE papucshoz kértem a segítségüket.
Lili
Már tavaly vettem egy párat, de most garantáltan veszek ebben a színben is :)
Irtó kényelmes, nagyon szeretem, bármihez viselhetem.
Kiss Piroska
szuper
Tronka Éva
Rendkívül kényelmes lábbeli.
Marcsika
Nagyon kényelmes, megéri az árát.
Vukovics István
nagyon rózsaczín
Juhász Piroska
Avilágon a legkényelmesebb lábbeli,mást elsem tudnék képzelni már 10 éve hordom.
jagadicsné éva
tetszik
Salló Emma
Ennél kényelmesebb cipőt el se tudok képzelni problémás lábra.
Csongrádi Erzsébet
Ez a második nyár amikor rendszetesen és sokat használtam ezt modellt. Nagyon kényelmes. Egész nap lehet viselni.
Erika
Már régen koketálok vele. Remélem lesz leárazás, akkor meg tudnám venni.
Lukács Magdolna
Hihetetlenül kényelmes.
Ötödik éve haaználom a fapapucsomat és egyre jobban kedvelem.
Károly Ildikó
Nagyon csinos, és biztosan kényelmes is
LIZÁK PÉTERNÉ
KB 20ÉVE HASZNÁLOM,DE SAJNOS LE KELL RÓLA MONDANOM,MERT MÁR NAGYON DRÁGA.VISELÉSE ÁLOMSZERŰEN KÉNYELMES ÉS JÓL TARTJA A FÁJÓS LÁBAKAT!
LIZÁK PÉTERNÉ
KB 20 ÉVE HOGY CSAK EBBEN A FAZONBAN JÁROK,MERT A FÁJÓS LÁBAIMNAK CSAK EZ JÓ!5
Vadász Gyöngyi
kiváló
Molnárné Fülöp Györgyi
Nekem végtelenül tetszik.
Jeney Erzsébet
Annyira kényelmes, hogy két hét hordás után gyorsan vettem még egy párat, hogy be legyek biztosítva, ha majd egyszer tönkre megy. Nem fáj benne a lábam, míg más lábbelikben szenvedek.
Éva
Felháborítóan drága, akiknek nincs jó jövedelme, el is felejtheti az egszsges életmódot, lábbelit!
Kovácsné Kovács Erika
Tetszik,biztos vagyok abban pihentető a lábnak!
Kiséri Krisztina
Egyszerűen imádom! Mintha nem is a földön járnék.
Glovotzné Annamária
Nagyon tetszik
Bognár Lajos Pál
Ma próbáltam fel, hihetetlenül jó a lábnak, meg is rendelte számomra az üzlet. Várom, hogy megérkezzen.
SZENCZI JOZSEF
Elegáns cipőnek tartom
Fehérné Tóth Gyöngyi
Sajnos nem tudok véleményt mondani a kiválasztott cipőről.Az Önök tájékoztatása
alapján felkerestem az Érd Felső utca 7. alatti partner üzletüket, ahol közölték. hogy
"ilyen drága cipőt nem tartunk". Szeretném a cipőt megvásárolni.Kérem tájékoztassanak, hogy hol tehetem meg. Üdvözlettel. Fehérné.(vissztérő vásárlójuk)
Marianna
Kényelmes, meleg,hajlékony talpú, rugalmas járást biztosító cipőnek tűnik.
Puskás Attila
Jól néz ki-de az ára is.
Szöllősi Klára
Imádom
Futó Cecília
Tökéletes
Vajda Mónika
Tisztelt Cím ! A képen látható papucsot szeretném 40-es méretben megvásárolni...lehet ezt valamiképp...várom válaszuk...06-30-4916648. (Vajda Mónika ) Zalaegerszeg
Köszönöm...:)
Ormai Lóránt
Az ár tizedéért érdekelne....
ormai.lorant@gmail.com
Sajnos, az árát látván fel se próbálnám!
Huzella Gábor
Noppen-Sandale - 500107-00100 Felpróbálnám, de hol ?
gyula
Nagyon kényelmes viselet,korábban már vásároltam ezt a terméket, jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Kalabuszné Szalai Katalin Jolán
Nem egészen 1 éve vettem egy ilyen modellt, de olyan módon ment tönkre,hogy a cég termékeitől teljesen elment a kedvem!
Volner Béláné
Csodálatos termék, az árát tekintve megéri, de nekem drága! Szivesen megnyerném!
Hrotkó Magdolna
Ez a papucs egyszerűen fantasztikusan kényelmes,és még gyönyörű kék színben is kaptam.
Zsóka
G-I milyen szélesség?
Csilla
Az enyém báránybőr talpbetétes. Finom puha és jó meleg. Végre nem fázik a lábam otthon. Szeretem.
Szomtágh Györgyné
Tökéletesnek látszik mint kényelem, mint dizájn szempontjából!!
Mátyás Nándorné
számomra megfizethetetlen, kár, mert nagyon tetszik
Mátyás Nándorné
Télen nagyon kellemes viselet lehet, ismerem a márkát
Vereczkei Andrásné
Biztos kényelmes
Lehoczky Istvánné
Más színben volt már, nagyon szerettem. Jó lesz ez is!
toth béláné
nagyonjó
SZABÓ GYÖNGYI
TÖBBET VÁRTAM.NAPI 8ÓRÁBAN HORDOM ÉS UGYAN ÚGY FÁJ A TALPAM.
B.Juli
őrülten csúszik a talpa télen és bokában meg nagyon szűk.Vehettem volna bokában szélesebb fazont is,de interneten rendeltem,azért szeretem,minden cipőm Berkemann és továbbra is az lesz..
Kovács Lászlóné
Nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy sztreccs anyagból van? Én csak Önök termékeit tudom használni, mert olyan széles a lábfejem.Jó lenne ha csizmák is lennének sztreccs anyagból a lábfejnél.
Szabóné Sánta Katalin
Csak ilyen papucsot viselek otthon és a munkában is. Alig várom,hogy bele lépjek. Kényelmes, pihentető, könnyed benne a járás.
Pappné Éva
Nagyon kényelmes szandál, egyszerűen imádom.
Gulyás Erika
Édesanyámnak (74éves) vettem ajándékba, azóta szeret sétálni, mert szinte repül benne, és a kalapácsujja sem fáj, hanem kezd helyreállni, kiegyenesedni az!!! Nagyon imádja ezt a téli cipőt, még a tartásán is javított, és tud benne több km-t gyalogolni, nem fárad el a viszeres lába!!! Köszönjük ezt a csodás cipőt!!!
László
kb húsz éve csakis ebben a típusú papucsban járok...télen is meg nyáron is.Nagyon jó. Mindig van egy pár tartalékban a szekrény tetején a dobozában . Másban nem tudnék járni.
Jelusics Vendel Józsefné
Nagyon tetszik,de sokallom, ha lenne félárb megvenném. Látom nincs 40,5-ben
Erika
Látszatra kényelmes lehet,bár kemény az ára
Török Kriszti
Super!
Szűcs Lajosné
Nagyon tecik az én fájdalmas lábamra de jó is lenne! Sajnos Csak nekem ez egy álom soha nem lesz rá pénzem! Köszönöm hogy legalább gyönyörködhettem benne! :-)
Ági
Nagyon kényelmes, szeretem.
Egész nyáron ezt hordtam.
Kakas Istvánné
Szivesen felprobálnám
Jolsvai Andrásné
Nagyon kényelmes egész nap használom és nem fáj a lábam, nem fáradok el, körbe lehet járni a Földet benne☺nagyon szuper
Horváthné Blanka
Miért nincs webáruházuk? Miért nem lehet közvetlenül rendelni? Egy egy üzletben vagy van a méretembe (41) vagy nincs ,leginkább nincs, macerás újból és újból felkeresni különböző üzleteket ami elég nagy távolságra van, az eladókról nem is szólva, előfordul,hogy segítőkészek sajnos ez a ritkább. Mindezt megoldaná egy webáruház, belső talphossz megadásával ritkán lehet mellé nyúlni rendeléskor, de egyébként is a vásárló gondja ha vissza kell küldeni méret hiba miatt.Rengeteg cipő webáruház van a piacon, nem gondolom, hogy önöknek ez ne érné meg.Kiváló minőség, igaz nem olcsó áron, de az eddig vásároltakat több éve tudom hordani, nem 1 szezonra szólnak.Nagyon szeretnék az új Jacklyn szandiból fehér színűt 41 méretben vásárolni. Köszönöm! Horváthné Blanka hbabi@vipmail.hu
Molnárné M. Erzsébet
Egy éve használom ezt a Daria papucsot.Kozmetikus vagyok sokat állok megyek az üzletben.Tavaly ilyenkor még nagyon fájt az ujjaim alatti párna mindkét lábamon kalapácsujj alakult ki és a jobb lábam kisujján oldalt állandoan hetente kezelést igénylő bőrkeményedés alakult ki.Nem mondom hogy az első hónapok felhőtlenek voltak a papucsomban mert ott ahol beteg volt a talpam nagyon nyomta a betét.Konkrétan a 2. nap után kiakartam dobni este annyira fájt a lábam benne.De kitartó voltam és egy fél év után megszűnt az összes panaszom.Nem fáj a talpam azóta egyszer sem kellett bőrkeményedést leszedni a kisujjamról és bármily hihetetlen a két kalapácsujjam kiegyenesedett.Csak azt bánom hogy nem fényképeztem le elötte.Summa summárum a lehető legjobb papucsot választottam és örülök hogy kitarto voltam.
Ádók Jánosné
Tetszetős, kényelmes szandálnak tűnik.
uber.su
Добрый день Всем!
Предлагаем Вам подработку в свободное время в uber Убер
свободный график - хороший заработк: бонусы: моментальные выплаты
Подключение к uber

Звоните 8-800-333-04-42


@yauber1607
Szászi Erika
Tetszik, de egyelőre csak kèpen látom. Az apukám számára keresek cipőt, mert már nagyon fáj a talpa. Annak ellenére, hogy gyógycipőt hord, amit az ő lábára alakítottak ki. Bevallom, nagyon drágák ezek a cipők. Valóban tudnak ennyit?
https://coindump.biz/?ref=0110ce0e15d11860f5c787dd7668239a
CoinDump - a new cryptocurrency based on a dump of cryptocurrencies.
The rate of CD is growing every day.
50 CD and 0.00005 BTC for REGISTRATION
https://coindump.biz/?ref=0110ce0e15d11860f5c787dd7668239a
Anna
Legjobb valasztas biztos hogy veszek meg 1 et szuper ajalom midenkinek aki kenyelmes es szep papucsot szeretne!!!!koszonom Onoknek
Ilona
Tetszik az 5 pontos alátámasztás, pont erre lenne szükségem. Szép a kivitelezés is.
Строительные леса — временное вспомогательное сооружение для размещения рабочих и материалов при выполнении строительных, монтажных и других работ. Применяются как снаружи, так и внутри здания. Чаще всего строительные леса собираются из унифицированных металлических и деревянных элементов.
В прошлом использовались допускавшие лишь однократное применение леса строительные купить в минске из круглого или вчерне обработанного леса — откуда они и получили своё название.
В конструктивном отношении современные леса строительные минск представляют собой пространственную каркасную систему, выполненную из стандартных металлических элементов, что допускает их использование независимо от очертаний сооружений и рельефа местности.
Kulcsár Tibor
A "Bőség"-el kapcsolatban semmilyen információt nem találtam.
Kati
Bokatores után szívesen viselnem
Farkasne Anikó
nagyon kényelmes,szeretem.Kicsit drága,féláron rögtön megvenné .
Kovács Gabriella
Nagyon kényelmesnek gondolom a cipőt.
Szeretném megpróbálni.
Gerő Judit
Szuper, vennék még egyet, de nincs a méretemben. Nem beszélve arról, hogy a sötétkék már nem is lesz.
Tóth Zsuzsa
Kérdésem, ez a fazon szandál melyik üzletben kapható Budapesten?
Dr Fél Pálné
Nagyon tetszetős és bizonyára nagyon kényelmes.Ezt a modellt szeretném.
Vlasits Ildikó
Tavaly nyáron vásároltam egy ilyen modellt, piros színben. Kényelmes és csinos, nagyon szeretem! :) Azt hiszem idén ez a modell lesz a következő szandálom! :)
Juli
jó lenne ha több színben is lehetne rendelni belőle.
Pappné Tünde
szuper
Éva
Ennyi pénzért már cipöt lehet venni,börböl Szomorú az áraik az egekben járnak
Kovács Tiborné
Életem első berkemann lábbelije egy klumpa volt, 10 évvel ezelőtt. Azóta csak ezt a terméket vásárolom otthonra. Egyszerűen kényelmes, strapabíró, ha ezt hordom biztos nem fáj sem a lábam sem a hátam.
Gombásné Szücsi Zsuzsanna
Nagyon szeretem
Kovacs Miklosne
Draga
Kovács Ibi
szép
PÖLÖS ISTVÁNNÉ
Kényelmes, csinos, pihenteti a lábat még járás közben is.
Zatykó Magdolna
Sajnos Nekem ez a szandál azért nem jó mivel a lábat befogja vagyis mikor hazajöttem első utamról benne azonnal kefével sikálni kellett a lábamat mivel színezett textil ezért fog. remélem kicserélik valamilyen másra , ez a baj vele amúgy kényelmes lenne ha a talpa nem lenne olyan merev
Nagy Józsefné Olga
Nagyon kényelmes, bár csak a 40-es méretet tudtam felpróbálni, 41-es kellene! Tökéletes! beleszerettem!
Moni Berecz
tetszik
Borsi károlyné
Imádom,ilyenbe dolgozok már 2 éve!Nagyon kényelmes,másba nem is tudnék menni a beteg lábammal!Lehetne egy kicsit olcsóbb!
Márta
Tetszik, csak a tépőzáras zárást nem szeretem
lazio trøje
Awesome web-site you possess there.
[url=http://www.invex.org/lazio/mauri-billig-98480/]lazio trøje[/url]
Dina Ildiko
Nagyon jól néz ki nekem tetszik

Kérjük, ossza meg velünk véleményét a lábbeliről!