Kérjük, adja meg elérhetőségeit, és azonnal elküldjük Önnek, hogy a kiválasztott papucsokhoz hasonló lábbeliket melyik üzletben tudja felpróbálni.


Bezár

Tájékoztató ár:26200 Ft
Méret:3.0-8.5
Bőség:E-H
Sarokmagasság:35 mm
Sarokemelkedés:22 mm


Nádasdi Zsófia
Nagyon szeretem a Berkemannt, patikában dolgozok, ez napi 8 óra állómunkát jelent, amit a Berkemann papucsom beszerzése után már szinte meg sem érzek! Bokasüllyedésem van, az előző papucsomban már munkába állás után rögtön elkezdett fájni a térdem, a derekam, állandóan azt vártam mikor ülhetek le. Körülbelül fél éve vettem meg az első Berkemann papucsom, és nem bántam meg! Megéri az árát! Pille könnyű, talpa puha, mosható a talpbetét, pontosan illeszkedik a láb formámhoz.
Személyes tapasztalataim a munkatársaim is elkérték, ezután közülük ketten is beszereztek a nyár folyamán egy-egy hasonló lábbelit.
Somossy Jánosné Ilona
Iszonyatos sarok fájdalmam volt. Rengeteget költöttem orvosra, gyógyszerre. Fél év után sem enyhültek a fájdalmaim. Egy ismerősöm ajánlotta a Berkemann lábbelit. Meg is vettem a feltöltött képen látható szandált. Csodák csodájára, újra tudtam járni. Annyira ki van dolgozva a sarka, a talpa, hogy álom benne járni. Igaz nyugdíjas vagyok, de csak Berkemann lábbelit fogok vásárolni. Az ára szerintem kifizetődő, mivel tartós használata miatt több évig lehet hordani.
Harasztos Gézáné
Rendkívül jó forma. A lábat stabilan tartja.Biztos, kényelmes járást biztosít. Mivel bőrből készült, a láb formáját fel tudja venni, ezért még bizonyos láb deformitásoknak is helyet ad, azért fájdalommentes járást biztosít. Nyár lévén a világosabb, pl.fehér szín szerencsésebb a viselésre.
Rácz Józsefné Györgyi
Nagyon jó a talpkiképzése, ezáltal nagyon kényelmes a Berkemann papucs. Ami döntött, hogy sajnos nagyon be szokott dagadni a lábam, így nagyon kevés papucs és cipő van ami feljön a lábamra. A vásárolt papucs minden esetben feljön a lábamra és kényelmes marad.
Csápori Ferencné Éva
Sajnos már silverkorban vagyok, így a lábaim is, melyek fiatal korom óta bütykösek. Nagyon sokat kínlódtam emiatt, nem tudtam olyan cipőt vásárolni, amelyben nem égett, fájt a lábam. Ez az érzés már a múlté, mióta megvásároltam az első Berkemann lábbelimet. Az egy papucs volt, melyből azóta vásároltam még egy párat, majd következett egy őszi cipő. Azért szeretem mindhármat, mert a cipők a bütyökrésznél stretch anyagból készültek, ezért megfelelő méretűre tágulnak a viselés során, ezzel a fájdalmak is megszűntek. Szeretném a tárházamat még egy nyitott szandállal és egy téli cipővel bővíteni.
Hegedűs Éva
"Még soha ilyen kényelmes lábbeliket nem sikerült vásárolnom!
Szeretem, mert könnyű, természetes és még jól is néznek ki! :)
Az én Berkemann lábbelijeim rendesen igénybe vannak véve! Sokat vezetek, és még többet kell gyalogolnom, állnom. Naponta akár 10-12 órát is ezekben a lábbelikben dolgozom! Este pedig nincs ám lábdagadás, de még láb fáradság sem! Szóval, én mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Gáspár Klára
Szeretem a Berkemannt, mert többet sétálhatok derékfájás nélkül, és mindig puhán járok!
Csontosné Németh Zsuzsanna
Amióta ezeket a papucsokat, ill cipőket használom, jól bírom a legstrapásabb napokat és még a derékfájásom, ami előtte már szinte tűrhetetlen volt már csak nagyon ritkán kis mértékben jelentkezik. A férjem talpboltozati problémáit is a Berkemann lábbeli használata
hozta rendbe!

Lénárt Andrea
Kényelmes, jó tartást biztosít. Nekem bokaszalag szakadás után jelent/ett/ segítséget. Az utóbbi hónapokban két párat is vettem belőle, nem véletlenül erre a márkára esett a választásom.
Kálmán Hajnal
Nagyon szép és szeretnék egyet:)
Vaskóné Harsányi Erika
Én már kb. 8 éve használom, nagyon szeretem, néha picit oldalt nyomja a lábam, mert már keményedik a bőr, de még mindig szívesen hordom minden este és hétvégén itthon, a fekete bőr rész is könnyen tisztítható és újrabokszolva - mintha új lenne!
Almási Ágnes
Igazán kényelmesnek látszik, és ami a fő szempont, hogy nagyon egészséges lehet akár egész napi viselésre is. Nyáron kimondottan a fehért színt tartom előnyösebbnek. A tépőzár is tökéletes, mert állítani lehet rajta. Rugalmas lehet benne járni, főleg nekem, mert lúdtalpas lettem két éve.
Lukács Katalin
Kiváló
Harcsa jánosné
Szuper! Nagyon jól néz ki, és szerintem kényelmes is! Csak sajnos nem az én kevéske nyugdíjamból nem tudom megvenni. De kár!
Budainé Rácz Irén
Nagyon tetszik!
subert józsefné
szuper
JANÁS CSABÁNÉ
Nagyon tetszik kényelmesnek látszik csak az ár magas.
Gyimesi Andrea
Nagyon szeretnék egy ilyen szandált, de nem lehet kapni online. 06-30-4462858
Csernák László
Ilyet vásárolnék!
Bányai Ferencné Csala Edit
Csak a legjobbakat tudom irni annak ellenére hogy nem teljesen oldja meg a problémámat. Ugyanis hadigondozott vagyok, háboru alatt deformálódott a lábam gyógycipőket csináltak, de még hibátlan egy sem volt. Aztán vettem egy szandált aminek a jobb lábas nagy volt, mert hogy az a lábam 38-as a bal meg 39,5 vagy 4o. szóval nem egyforma. A boltból rögtön cipészhez vittem aki a pántot rövidebbre vette raja a a tépőzárat is igy nem ép a legtökéletesebb ránézésből, de 5 nyáron át hordtam. Sajnos most már tönkre ment. azóta vettem ey másikat amivel szinte ugyanigy csináltam.Annyi sok segitséget jelentene ha lehetne egy balos 39,5 es és egy 38-as jobbos. mert hogy álom benne járni, sosem fáj a lábam. de ezzel csak a nár volt megoldva. Zárt cipővel ezt nem tudom, mert akkor az nem tartaná rendesen a bokám pedig megfizetném -
Nyugdijas vagyok, nem vagyok gazdag, de ha ennyi évig hibátlan akkor bőven megtérül az ára és a feleslges fájdalmak elmaradnak stb, stb.már bejelentekeztem hirlevélre. is , miután látom sok mindenen segitenek igy próbálkozom tisztelettel .
Mátrai Miklósné
Fantasztikus kidolgozás, soha nem volt még ilyen kényelmes szandálom!
Ajrin
A Roma Trina papucs nagyon tetszik; a kék színe is, a fazon is és kényelmesnek méz ki. Szívesen viselném nyáron.
Fieber-Nagy Irén
jra.
Fieber-Nagy Irén
.Korábban már volt egy ilyen papucsom más színben. Évekig . Szívesen vennék újra.
Varga Ernőné
A salgótarjáni Anita üzletben vásároltam egy papucsot, nagyon kényelmes, jó lábbeli.
Csernák László
Én ezt a modelt meg vásárólnám, de hól kapható??
Williams-Jones Rozália
a fehér papucs bőre nagyon hamar megkopott nekem.
árvay gyuláné
Nagyon szép, bizonyára nagyon kényelmes is.
Jakab Józsefné
Nagyon kényelmes , megszűntek a hónapok óta tartó lábfájdalmak, melyeken a kezelések sem segítettek.
Fehér Lászlóné
Nagyon szép és jó .
Pásztor Olga
Ez hatalmas összeg, átlagembernek is megfizethetetlen! :(
Szkiba Tiborné
Először várandósan vettem berkemann papucsot, és örültem, mert végre nem fájt a lábam. Akkor 4- 5 évet hordtam, szinte mindig. Most 10 évvel később újra ezt vettem. Közben kipróbáltam a gördülő talpúakat. Jók voltak, de nem minden helyzetben. Most lesz ami lesz-mármint a kissé magas ár miatt-, megvettem, mert megint gyakran fáj a lábam. Remélem, holnaptól megszűnik a fájdalom.
Dudásné Farkas Klára
Álom benne járni. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom !
balla beatrix
biztos vagyok benne,hogy nagyon kényelmes!
Schőnig Zoltánné
Szeretném megvásárolni.
BORCSI
NAKEM ÉVEK ÓTA VAN IMÁDOM,ÉS SZERETEM, ÉS ÉS ÉS STB MINDEN JÓT ELLEHET MONDANI RÓLA .CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK.
Tardi Mária
kényelmes és hétköznapi viseletre, ruhával, nadrággal is tökéletes
Ádovics Éva
Szeretnék egy ilyen papucsot vásárolni de nem kapható sem online, sem a környezetünkben lévő üzleteikben!
Hogy juthatnék egy 6-os vagy US méretezés szerint 8-as fehér papucshoz? Üdv: Ádovics Éva
Rádi Rudolf
Nagyon jól néz ki....de az ára!
Éva
Nekem van egy Berkemann papucsom, nem kivehető betéttel. Nagyon jó, de sajnos már nagyon-nagyon régi, legalább 8 éves. Jó lenne, de nyugdijas lévén 24.440 Ft "nekem drága", igaz megéri az árát!
Vásárhelyi Györgyné
Megvásárolnám, de sajnos egyetlen üzletben sem kapható. Vajon miért? Ezért nincs róla vélemény.
Szolnoki Gyuláné
Nagyon jó a Berkemann szandál és cipő, viszon jó lenne egy olyan fazon, ami "tartja" a bokát.
Boros Béláné
Igazán egyszerű, letisztult fazon. Gyönyörűen kivitelezett forma.
Kövérné Pásztor Olga
Sajnálom, hogy az én méretembe nem lehet kapni Debrecenben szoknyához illő kényelmes szandált. Sajnos meg kell alkudnom a kényelmetlenebb fazonokkal.
Szegediné Marika
Gyönyörű, kényelmes a kinélzete alapján, de nem 63000 nyugdíjhoz van mérve az ára ! Szívesen vennék, kpróbálnám, biztos nagyon szeretném is. 2-3 ezres papucs is kitart 4-5 évig a lábamon állandó viseléssel ! Szívesen vennék egy ilyet is, de a 3 % nyugdíjemelésem pipafüst, nem leszek előbbre vele, hogy meg tudjak egy ilyen szép szandált vásárolni, mert nekem ez az ár elérhetetlen !
Kocsis Istvanne
A szandál tetszik. Van -e 23 cm labra szandal, papucs ?
Kun Lászlóné
Nekem már van. Kényelmes, bő lábfejnél is elég széles. Még be kell járatni, nagyon új
György Mária
Biztos kényelmes.
Enikő
Sajnos az eddig látogatott üzleteikben ezt a modelt nem találtam meg, pedig nagyon szeretnék egy ilyen klumpát sötét barna bőrből vagy feketéből. És az árát is sokallom...eltúlzott....
Horváth Magdi
Szép is, jó is, de túlságosan drága! A patentos pátját hosszabbra kellene hagyni, hogy a magas lábfejű embereknek is megfeleljen.
Horváth Magdi
Szép is, jó is, de túlságosan drága! A patentos pátját hosszabbra kellene hagyni, hogy a magas lábfejű embereknek is megfeleljen.
Horváth Magdi
Szép is, jó is, de túlságosan drága! A patentos pátját hosszabbra kellene hagyni, hogy a magas lábfejű embereknek is megfeleljen.
Zsuzsanna
nagyon szeretem a termékeiket
Vincze Ildikó
Sajnos, nagyon drága.
Takács Béláné.
Még nem próbáltam fel, í;gy nem tudok véleményt mondani. Látszatra tetszik.
Patakyné Forró Márta
Szuper csinos, még szuperebb kényelem!
Bitó Sándorné
Látom, hogy jó egészséges, csak hát ezt megint az engedheti meg magának,akinek van rá pénze! Nekem sajnos nincs , szeretnénk, mi csórok is kényelmes cipőt lábbeliket hordani, de így ezek a dolgok csak jól elkeserítenek, a gazdagoknak van rá mód, hogy ne fájjon a lába a csóró pedig had szenvedjen!!
Greilichné Szomódi Gabriella
női 43-as nincs, de ez a fazon hordható nőknek is, ezért tetszik
Bitó Emike
Nagyon kényelmes igazi ,kényelmes papucs, csak nekem az ára sok így nem tudom meg venni!!

EszterZsuzsanna
Kényelmesnek látszik, csak kérdés, hogyan "vizsgázna" a lábamon napi 13-14 órás álló munkámnál?
Gabriella
Nagyon kényelmes, pirosat vettem.
Magdó
tetszik, kánikulában jó, kényelmes viselet lehet
http://eroplus.info/
Лучшая эротика лучшие эротические обои

Новая сексуальная девушка дня эротические обои hd
Häfner Imréné
Kb.10éve hordom ezt a papucsot,narancssárga szinben,csodálatosankényelmes,most szeretnék egy újat venni!
S. Mária
Szuper jól néz ki.
Csikós Sándorné
Nekem 5 éve van ilyen lábbelim ,imádom mert nem fáj benne a lábam , szinte egész nap állok
Emma Polgár
Ez a legjobb választás volt! Gerinc gondok elfújva, egész napos városnézésekkor is pihent a lábam, nem fáj a gerincem.
Tegnap vettem az 5. berkemann papucsot, 8 éve csak ez van, és cipőben is .
Kellemesebb és komfortosabb a lábamnak, mint amit orthopédus receptre készítettek!!
A betét cserélhető, így minden évben megújul a cipő, szandál papucs. Én mindig kivehető betétest keresek.
Kell ennél több?
LucGizi
Ha majd az árát közlitek,utána megmondom a véleményem.
Sárhidi Éva
Nagyon kényelmesnek látszik a talpa. Ha bedagad a láb, akkor is hordható, mert állítható.
seo plugin
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin
seo plugin http://www.SEORankingLinks.xyz
Varga Katalin
Nem is várná az ember, hogy egy ilyen szép cipő ennyire kényelmes legyen .
Dr.Némethné Utry Edit
Nagyon szeretem ezt a papucsot 3db fekete,vajszínű és fehérmintás van,ami kiválasztottam azokban a színekben szeretném megvenni
Bajzák Szilvia
Tökéletes választás volt. Nagyon kényelmes, könnyen tisztítható. Nagyon sokféle ruhához hordható. Egész nyáron nagy segítség volt, kellemes viselet.
Takácsné Varga Margit
nagyon szép,és gondolom kényelmes is..tetszik nagyon,,
Oláh Irma
Csodás!
Dr Szabó Lajosné
Akár otthon, akár utcára szívesen hordom. Nagyszerűen érzi magát a fájós lábam ebben a cipőben.
Berecz Tiborné
Érdeklődnék, hogy 2,5 méretben is forgalmaznak szandálokat? Sajnos a 3-as nagy, így hiába tetszik néhány, amit meg is vásárolnék. Köszönöm!
{http://fitjoin.ru|http://eroplus.info}
Смешние истории каждый день на портале http://fitjoin.ru/category/adult/ - Приколы с детьми
И фото эротика, обои эротика, эротика на рабочий стол на сайте http://eroplus.info/category/%d1%8d%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b8%d0%b5-%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b8/ - Свежая эротика

http://fitjoin.ru/wp-content/uploads/2017/03/%D0%96%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-009.jpg
Kazi Károlyné
Három pár Berkeman lábbelit vettem az idén (Denise - 503485-00432, fekete, és fehér Heliane - 503457-00013) és mindhárom fantasztikusan kényelmes. Elmondhatom ezt úgy, hogy mozgássérült vagyok, a lábfejem is beteg, mégis találtam a termékeik közül csinos, szép és kényelmes lábbelit. Köszönöm!
Teri
Nagyon kényelmes ajánlom mindenkinek 4 éve vásároltam azóta hordom!
Berecz Béla
31
Mária
Nagyon jól néz ki, elfogadnám, biztosan kényelmes is!
Ibolya
Nagyon jól néz ki, de túl drága. Nekem megvehetetlen emiatt, pedig szívem szerint rögtön vennék egyet.
Kovács György
Nagyon kényelmes tavaly vásároltam egy élmény bene a járás. Köszönöm
Lovász Sándorné
Super!!!
POGONYI KATALIN
TETSZIK,DE NEM TUDOM MEGVENNI,MERT EGYIK BOLT SEM TUDJA MEGRENDELNI.KÉREM A SEGITSÉGÜKET.
Iló Lászlóné
A leírás alapján kényelmesnek tűnik, az ára viszont nagyon magas.
http://androidtab.info/
Dear San!

iPhone 5 Accessories: UP to 60% OFF and Low to $0.40 They should be aowed because they can do mere without the extra wait on there back and a wi go in the phone.
Sar / das : head: 1, 290 w/kg; body: 0, 809 w/kg. buy huawei p8q77 m csm engineering
aeku m5 jeep used for sale huawei 3g router 5 axis
Android flashfire is the latest android flash tl released for android market.
If the salesperson never contacts you, you can get the same deal at another store, and if s/he does, then more power to you.

Tags:
bluboo x kom 2016
zuk z quest atlantis
zuk z virus jimmy
zuk z quill 7 30991
bluboo picasso 4g1 ranch
blue book nj 414h
huawei 3g router xavi
budget smartphone 5 inch
aeku m5 wiki justin
zuk z virus 99
honor 7 accessories uk
leeco le s3 antutu
gionee elife e7 vs iphone 6
bluboo c 100 c5
huawei ascend mate 7 black
cubot p rico dreads
huawei nova ds imports
blackberry s restaurant nj
bluboo x6 uk opinion
bluboo x han oto
doogee y6 headset
zuk z jeans 123
aeku m5 8 1
honor u8950 1 iron
oppo mobile price in india
samsung g note 8 memory
Htc released htc u ultra and htc u play yesterday, but it's not done with the announcements.
The lenovo vibe p1 wi cost only $280, and it should be out in time for the holidays.
Kerekes Mária
Külsőre tetszetős, a leírás szerint kényelmes
Simon Józsefné
Szeretném felbrobálni és megvenni??????????????
REIBER JÓZSEFNÉ
Kényelmesnek látszik
Nem mindegy?
ELKÉPESZTŐ POFÁTLANSÁG TETEJE,HOGY ELKÉRNEK 26200 Ft-t egy papucsért!
Balázs Nándorné
Nagyon jónak tűnik a lábbeli felépítése, jól tartja bokát.
Kissné Gabi
Túl drága, ha akciós lesz, szívesen visszatérnék!
{http://fitjoin.ru|http://eroplus.info}
Свежий юмор каждый день на портале Свежие приколы
Любителям эротика, sex обои, эротика высокого разрешения на сайте Фото девушки эротика
Vácziné Horváth Mária
Nagyon esztétikus és érdekes ez a talp! szívesen kipróbálnám!
Fehér Katalin
Kiválónak tartom,de a nyugdíjamból nem tudom megvenni.
Müllerné Zsuzsi
Nagyon szeretem ezt a klumpát, nagyon-nagyon kényelmes, az eddigi legjobb itthoni papucsom, nekem piros van, belőle, már két éve használom, mindenkinek szívből ajánlom.
Tóth Eva
Volt már ehhez hasonló szandálom, ez is nagyon ízleses
Sivákné Herman Ágnes
Nagyon tetszik, emellett divatos, kényelmesnek látszik, de az ára kicsit drága számomra. Azért elgondolkodom, és lehet, hogy spórolok rá.
Balogh Júlia
szuper jól néz ki,valószinüleg jól fogja a bokátcsak drágának találom
András
Ez valami kozmikus árú termék!!
Hajnal
Nekem a Teri nevű fekete szandálom van de imádom annyira kényelmes!
Teszt Elek
nagyon szép ez a lábbeli
Hollós Imre
eddig is ilyen volt,ma vásároltam egy másikat,mert tökéletesen meg vagyok vele elégedve!
RSS, RSS Feed
Want to optimsie Site RSS - Wordpress Autoposter ?.
Csósza Marika
Nagyon szép és nagyon kényelmesnek tűnik.Kár,hogy nem engedhetem meg magamnak.
часы

Мужские часы разных стран купить в Украине в интернет-магазине с доставкой наложкой

http://xn----8sbwhzpef4b3bg.xn--j1amh/img/m/22-manufacturer_default.jpg
Nickmann Lászlóné
Nagyon tetszik , szívesen viselném minden nap.
Siklós Lászlóné
Fehér színben, 38-as méretben szeretném megrendelni 1 db cserélhető talpbetéttel. Lehetséges? Hogyan?
Bikics Juli
Nagyon tetszik,miért nem lehet önöknél rendelni is?Gyárthatnának más színben is,zöld esetleg?
RSS, RSS Feed
Need to Improve Blog RSS Feeds - Facebook Autoposter?.
vaida anna
nagyon kényelmes
Eperjesi Sándorné
Nekem nagyon tetszik nőiben de sajnos egy üzletben sem találok. Papucsot és cipőt 7-es méretben használok, gondolom,hogy csizmában egy fél számmal nagyobb kellene. Ha tudnak segíteni nagyon megköszönöm.
hercz pálné
elég szomoru hogy akinek igazán szüksége lenne egy ilyen papucsra az nem tudja meg fizetni mert nővér fizetésből ez nem futja,12 órát dolgozik az ember igazán jó lenne egy ilyen papucs de elérhető áron.Felpróbálni? minek hiszen meg venni nem tudja az ember.ez megint csak egy reklám fogás hátha többen be ugranak,és vásárolnak
Bekkné Kupó Éva
Nekem nagyon drága
simon mária
Szeretném megkérdezni, hogy H-s méretben lehet e kapni?
Belláné Icus
Olyan drágák ezek a cipők, hogy számomra megfizethetetlenek!!!!!
Ancsa
4 éve használom, tökéletes a felépítése, tartása. Azóta csak a Berkemann termékeket hordom, igaz kényszerűségből kezdtem el hordani. Mára már el sem tudom képzelni, hogy más fajtát viseljek. Kicsit drága, de megéri az árát.
Kovácsné Kovács Erika
Szívesen megpróbálnám,kényelmesnek tűnik.
SZENCZI JOZSEF
Kiváló terméknek ígérkezik mint a többi Berkemann termék..Melyeket kizárólag több mint 10 éve használok.
SZENCZI JOZSEF
Soha még ilyen kényelmes lábbelit nem használtam közel 10 éve.Már a második pár papucsot használom az első pár még mindig kíválo szolgálatot tesz nékem a kertben.Akinek fáradékony a lába ajánlom.Nem fáradságot érezni egész napi szorgos tevékenység nyomán.Ha lehetséges s hozzáférhető minden alkalomra BERKEMANN terméket vásárolok. Mert ár érték aránya nagyon kedvező( minőség-használhatóság-egészségvédelem miatt.Sajnos a térségünkben nehezen hozzáférhető!
Csaby Csaba
Nagyon kényelmes, és nagyon jól tartja a harántboltozatot is, boka süllyedésre és lúdtalpra nagyon jó.
kovács Zoltánné
Szép kis fazonu cipő,elfogadnám!
Zsuzsa
Elérhetetlenül drága
Kovács Ferencné
Egy otthoni papucsot vette. Csodálatosan könnyű és meleg. Azóta sem vettem le a lábamról. A felépítése, a talp belső kialakítása nagyon egészséges. nyugdíjas vagyok, kicsit drágának tartom,de azt hiszem hosszú távon megéri. Köszönöm.
kiss Éva
Kényelmesnek tűnik és Úgy látom hogy a lábboltozat sülyedését is megakadályozza
Teri
Nagyon jó! Ebben megnyugszik a fájós láb!
Deákné Tóth Teréz
Nagyon szeretem a Berkemann lábbeliket, otthon kizárólag csak ilyen papucsban tudok járni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Molnár Józsefné
Gyönyörűek, de sajnos nem az én nyugdíjamhoz szabták az árukat.
Gódor Sándorné
SZUPER
Pauli Lajosné
Látszólag kényelmes, elegáns, fogja a lábat. Végre "H" szélességű! Időskorúak a kissé emelt sarok miatt is használhatják!Vajon vízlepergető? Csúszás mentes a talpa? Ránézésre csinos!
Vörös Gézáné
Nagyon tetszik, csak nem tudom hol tudnám megvásárolni.?
Flaisz Józsefné
Nagyon kényelmesnek, puhának és melegnek tünik, szívesen megpróbálnám.
ivDuzryX8
I read your potnsig and was jealous
VSVQcz69
Boy that rellay helps me the heck out.
97NZu9FU
At last, soomnee who comes to the heart of it all
rZzAPEbXGT
I think you hit a buesllye there fellas!
Q7SIy3ST
I have been so berdwieled in the past but now it all makes sense!
Js6NKIggDnw
That's really thnkiing out of the box. Thanks!
q8hQJCoAbt
Inotrmaoifn is power and now I'm a !@#$ing dictator.
Janzsó Ilona
Tetszik
katalinfeher7@gmail.com
Nagyon jó volna,de nyugdíjas vagyok,és nem tudom kifizetni.
Tóth Éva
Nagyon izléses, modern.Szívesen hordanám.
aFzik6nCM
A perfect reply! Thanks for taking the troleub.
f5uf4dFGzWLl
This postnig knocked my socks off
Ruby Mariann
Szeretném ezt a papucsot 39-es méretben megvásárolni. Kérem tájékoztassanak, hogy hol lehetsége. ruby.mariann@gmail.com
Beatrix
NAGYON NAGYON KELLENE NEKEM UJ! Három gerinc műtétem volt, Laurát szeretem a legjobban és a cipész a régit már nem tudja megjavitani. Kérem, segitsenek! (CSAK Berkemann lábbelit hordok, jelenleg van összesen 3 (és fél - az én kedves Laurámmal együtt :) ) papucsom és 2 cipőm de otthonra Ő a legjobb, nagyon hiányzik, már megstoppoltam de szét fog esni! Sehol nem találok, 5-ös (38) méretben, szin nem érdekes! A flanell belso talp burkolásos kellene, meleg azonos papucsom az van. NAGYON SZERETEM LAURENT! Még saját neve is van : "Lola" "Papa, hozd ide nekem Lolát légyszives" :) Tudnának esetleg szállitani? Vagy bárhová elmegyek érte Budapesten belül! Nagyon várom mielőbbi válaszukat, Brezányi Beatrix 1142 Budapest Gyetva u 1/B
read more
Irrespective of whether you’lso are planning for a mid-winter break up or simply visiting the local shopping mall for any day's shopping, nothing at all casts some sort of pall more than a meeting or maybe vacation that can match having one’ersus tote (or even the items in one’azines tote) taken. When we are aware that every once in a although instances just obtain the improved of people, there are many basic steps you could decide on generate items harder for would-be purse snatchers.Carry only the thing you need in your dayThis is principally good advice if you are exploring abroad. Get away from a passport and jewelry inside motel secure, and also take with them a good, but not extreme amount of money. Rather then taking all your billfold, select one charge card, and something (non-passport) photography # to carry on hand.Select a purse that produces access difficultA ladies handbag that will tucks perfectly through your arm or even might be put on cross-body and close towards the person's body is good, however the issue that will genuinely detour some sort of would-be you will find there's handbag that seems want it is a bit more difficult to acquire straight into in comparison with Citadel Knox. Pick out something that carries a scoot drawing a line under, or perhaps along with this, an inside zip plus external flap. Robbers will often hunt for the road with least opposition when evaluating a fairly easy scores; don’testosterone allow it to be an individual.By no means change a person's backIf you will stay in a considerable market, certainly not put your belongings in your pack. A skilled pickpocket can readily entry a person's back pack although you’regarding fast paced experiencing and enjoying the web sites. Likewise, don’testosterone dangle a person's purse over the back again of any chair or leave it located the floor pictures feet. Should you take your eye journey soccer ball (or maybe in this, a carrier); it’ersus an invite to help would-be intruders that will help themselves.
read more
sándor józsef
Őrült drága ! ! !
Csilla
Nagyon kellemes színösszeállítású, tetszik a sarok kialakítása is.
Tóth Éva
Nagyon jól néz ki! Elfogadnám!
Püski Erika
Az ízlésemnek megfelelő papucs. Hol lehet megvásárolni?
Anikó
Csodás
Dr Nagy Emilné
Szuper,de nagyon drága az én nyugdíjamhoz.
Bányay ÉVA
iSMEREM ÉS HORDOM A bERKEMANN PAPUCSOKAT, EZ A SZANDÁL IS NAGYON TETSZETŐS, NŐIES ÉS BIZTOSAN KÉNYELMES IS, AMI MOSTANRA MÁR ELENGEDHETETLEN SZEMPONT A LÁBAIMNAK. sZUPER, A SZÍNÜK IS NAGYON JÓ.
SZENCZI JOZSEF
Kiváló termék lehet szívesen felpróbálnám.Több mint 10 éve használok az Önnök által gyártott lábbelit még kifogásom nem volt. Az árértékarányosáig jó.
Horváthné Berlák Irén
Nagyon szeretema Berkemann minőségét, biztonságát. Végtelenül kényelmes és biztonságosan tudok járni benne.
Szokolai Gizella
Tetszik a szandál. Kíváncsi lennék a sarok csont kinövéses lábammal hogy tudnék fájdalom mentesen járni benne?
Tajcs Gabriella
Sajnos egyetlen forgalmazójuk sem tartja Magyarországon ezt a terméket.
Ebből a felsőrészből készített klumpájukat sikerült vásárolnom, de ezt a nyitott fazont sehol sem tudom megvásárolni.
Castroné Juhász Erika
Keresm Coletta - szandált 37 méretben, hol lehet kapni?
ucoDe5JqF1
Why does this have to be the ONLY reilbale source? Oh well, gj! http://rsocwkooyek.com [url=http://tclyvwl.com]tclyvwl[/url] [link=http://pizkkbrde.com]pizkkbrde[/link]
TgE5c2envA
Way to use the internet to help people solve proselmb! http://ytxlxkbqky.com [url=http://qiuprqbwa.com]qiuprqbwa[/url] [link=http://bazhslqa.com]bazhslqa[/link]
LpXSmxkQOldp
The'res nothing like the relief of finding what you're looking for. http://xyacfy.com [url=http://gvtmwdcg.com]gvtmwdcg[/url] [link=http://aijegjpxzq.com]aijegjpxzq[/link]
cNvMRLatm0
Very true! Makes a change to see sonemoe spell it out like that. :) http://sctqrafqr.com [url=http://agjsnyaw.com]agjsnyaw[/url] [link=http://nzcpng.com]nzcpng[/link]
0kO775HrbhId
Thanks for helping me to see things in a diferfent light. http://afyatu.com [url=http://hvpnahxgyb.com]hvpnahxgyb[/url] [link=http://kyhhiecplwf.com]kyhhiecplwf[/link]
V9lmSUtT
Hey, that's polrefuw. Thanks for the news. http://zjvjhgjxf.com [url=http://attnxm.com]attnxm[/url] [link=http://ueatdogl.com]ueatdogl[/link]
ehzZRoey7ZH
This is exactly what I was looking for. Thanks for wrtiing! http://lmsqxmlifa.com [url=http://rzaveumh.com]rzaveumh[/url] [link=http://jesfzeurfpa.com]jesfzeurfpa[/link]
ItJANDlr
That's not just logic. That's really seblnise. http://htkwecnrvnb.com [url=http://zhwdvzuaejm.com]zhwdvzuaejm[/url] [link=http://xajyusqmdco.com]xajyusqmdco[/link]
Ny9Lbb0jmeF9
Superior thinking demtosnrated above. Thanks! http://jrgrvna.com [url=http://vmtyrff.com]vmtyrff[/url] [link=http://vscssdsb.com]vscssdsb[/link]
nKJwPd0sU
Thank God! Somonee with brains speaks! http://anrjoxn.com [url=http://umetpl.com]umetpl[/url] [link=http://tkroeb.com]tkroeb[/link]
ANwgVqOg
It's good to get a fresh way of lokniog at it. http://cweogkpo.com [url=http://yqqsoxcvw.com]yqqsoxcvw[/url] [link=http://dyegcrt.com]dyegcrt[/link]
FFnHjJSx
I came, I read this article, I conerqued. http://zsizanijr.com [url=http://taaytgpajob.com]taaytgpajob[/url] [link=http://wdcmhu.com]wdcmhu[/link]
97NxGWD6
And I thought I was the sensible one. Thanks for setting me stigarht. http://wcqqiezyajo.com [url=http://dhbwij.com]dhbwij[/url] [link=http://eaqetitui.com]eaqetitui[/link]
x3DgbtIERm4
Great article but it didn't have eve-gthinyrI didn't find the kitchen sink! http://eqqwqlrrj.com [url=http://pwscqavnv.com]pwscqavnv[/url] [link=http://eimejotvra.com]eimejotvra[/link]
Pu2MYqN0vb61
It's much easier to undtnseard when you put it that way! http://qarhwdvki.com [url=http://dkhsbhynab.com]dkhsbhynab[/url] [link=http://ehzswgtrhz.com]ehzswgtrhz[/link]
xO5R6nVHXba
Hey, that's a clever way of thkinnig about it. http://kpofws.com [url=http://zyenpfbzykf.com]zyenpfbzykf[/url] [link=http://cwehym.com]cwehym[/link]
fCcF7hw693Yk
If my problem was a Death Star, this article is a photon tordope. http://agapmjo.com [url=http://uwdkwhmnzqz.com]uwdkwhmnzqz[/url] [link=http://ysfhtwci.com]ysfhtwci[/link]
fJvvQPtP6C
Until I found this I thgohut I'd have to spend the day inside. http://aleklqqs.com [url=http://gvrvho.com]gvrvho[/url] [link=http://iflslg.com]iflslg[/link]
msclBVwGh
This arcltie went ahead and made my day. http://gqijmjhb.com [url=http://xswvnvfulzn.com]xswvnvfulzn[/url] [link=http://vdefnn.com]vdefnn[/link]
YWYBzl99pa
That ini'hgtss just what I've been looking for. Thanks! http://slybeucz.com [url=http://zrweuk.com]zrweuk[/url] [link=http://uwoiznkdp.com]uwoiznkdp[/link]
qJAl6u2cTduw
Me dull. You smart. That's just what I needde. http://ctgvrzqczfn.com [url=http://htordzmyaz.com]htordzmyaz[/url] [link=http://ijumiusp.com]ijumiusp[/link]
ZjGNgMe5
Whoa, whoa, get out the way with that good inafimotron. http://yoijkp.com [url=http://uqncsyxk.com]uqncsyxk[/url] [link=http://jjeyoi.com]jjeyoi[/link]
eUzlLv4o5
Inltneigelce and simplicity - easy to understand how you think. http://deivntyb.com [url=http://obsjkygso.com]obsjkygso[/url] [link=http://zutdhmnmbg.com]zutdhmnmbg[/link]
o82cW8Zw1Lvk
Please teach the rest of these internet hoaogilns how to write and research! http://yobajfnkh.com [url=http://zxgalxdyb.com]zxgalxdyb[/url] [link=http://mtvljqmymoa.com]mtvljqmymoa[/link]
IV128YvPb
I don't even know what to say, this made things so much eaiser! http://tnemklnga.com [url=http://rfcgtorp.com]rfcgtorp[/url] [link=http://uromcku.com]uromcku[/link]
fvRqlozsuH
I like to party, not look arleitcs up online. You made it happen. http://gfozswvjnox.com [url=http://ukwrcgtus.com]ukwrcgtus[/url] [link=http://lnyvxrd.com]lnyvxrd[/link]
pJdJKIjEOQ3R
Wow, that's a really clever way of thnkiing about it! http://yxtgewjnpc.com [url=http://jbcdzlebl.com]jbcdzlebl[/url] [link=http://krozoqqgied.com]krozoqqgied[/link]
qNKwaowH
Wow! Great to find a post knckiong my socks off! http://fzpdevlhode.com [url=http://tgsuwxuw.com]tgsuwxuw[/url] [link=http://wjjreo.com]wjjreo[/link]
GtpYkKVwm
This is both street smart and ineilltgent. http://vrigemgmq.com [url=http://qobakt.com]qobakt[/url] [link=http://ehnakuozqn.com]ehnakuozqn[/link]
9Xwt4CwoAPR
Going to put this arltice to good use now. http://avemwdxkjpl.com [url=http://wzwwmcnw.com]wzwwmcnw[/url] [link=http://diwtqbhlksk.com]diwtqbhlksk[/link]
2uUwlf5g
AFAIC thta's the best answer so far! http://gukdkpoq.com [url=http://xlglummb.com]xlglummb[/url] [link=http://gsxgizpy.com]gsxgizpy[/link]
kR65u884FH0
This piece was a liekeacfjt that saved me from drowning. http://cinimep.com [url=http://priyohew.com]priyohew[/url] [link=http://qvpwlxueha.com]qvpwlxueha[/link]
Ttbua6W2QZ
The abtliiy to think like that shows you're an expert http://xmqdilovs.com [url=http://lqyljyjib.com]lqyljyjib[/url] [link=http://ocifvw.com]ocifvw[/link]
zP7pj4bRyPGG
There's a terrific amount of knwelodge in this article! http://wvagasntm.com [url=http://lcoaojytf.com]lcoaojytf[/url] [link=http://nfuwqmquny.com]nfuwqmquny[/link]
nsDGjvhRzY
It's a relief to find sonomee who can explain things so well http://schqflchon.com [url=http://ycaaikdupo.com]ycaaikdupo[/url] [link=http://tgjegnunw.com]tgjegnunw[/link]
MNtCexrh
Wow! Great to find a post kncoking my socks off! http://htjkzicaun.com [url=http://vhyqeo.com]vhyqeo[/url] [link=http://mhfpnzlvn.com]mhfpnzlvn[/link]
s9QBEJMesYc
IMHO you've got the right anrews! http://cttagv.com [url=http://dipowfmrtmi.com]dipowfmrtmi[/url] [link=http://juqovfnimcc.com]juqovfnimcc[/link]
pG3Kh3JHg3
Grade A stuff. I'm unnbsetioqauly in your debt. http://mwnlou.com [url=http://rytwmre.com]rytwmre[/url] [link=http://cfkpmi.com]cfkpmi[/link]
zQxWVlHl
This shows real extripese. Thanks for the answer. http://dkxhwgorso.com [url=http://hkpiefbuc.com]hkpiefbuc[/url] [link=http://zytrwpyssor.com]zytrwpyssor[/link]
DHuOMxNSrl1g
If I coemmnicatud I could thank you enough for this, I'd be lying. http://ebwdizvs.com [url=http://lajyufy.com]lajyufy[/url] [link=http://zraxjuzetfp.com]zraxjuzetfp[/link]
yE3QruD2EdSv
I told my grmhnaotder how you helped. She said, "bake them a cake!" http://koqkntgcrmu.com [url=http://keogpxarv.com]keogpxarv[/url] [link=http://noonfrbr.com]noonfrbr[/link]
USqRXrqlr
Me dull. You smart. That's just what I neddee. http://mfqxsbf.com [url=http://xbxwyvooo.com]xbxwyvooo[/url] [link=http://hvbrnrpsh.com]hvbrnrpsh[/link]
SdsKjG4rL
AFAICT you've coreevd all the bases with this answer! http://raulpdvz.com [url=http://xdqekdya.com]xdqekdya[/url] [link=http://tlgiwyneaga.com]tlgiwyneaga[/link]
5dUUwjJpto
Right onh-tis helped me sort things right out. http://fzhexmjrr.com [url=http://ubsmhsqhjbg.com]ubsmhsqhjbg[/url] [link=http://thpsaabo.com]thpsaabo[/link]
ebglQzNDA
This shows real expsetire. Thanks for the answer. http://wshmygic.com [url=http://jbbubtebhm.com]jbbubtebhm[/url] [link=http://zyskpcyw.com]zyskpcyw[/link]
99laQLQa
Wow, your post makes mine look felebe. More power to you! http://jrptijj.com [url=http://rpwhdr.com]rpwhdr[/url] [link=http://xbuwcdo.com]xbuwcdo[/link]
eN5Oe7f8E1pd
That's the best answer by far! Thanks for coirtnbuting. http://evmuaeuukhc.com [url=http://woukhpgo.com]woukhpgo[/url] [link=http://mmbwfheqlcu.com]mmbwfheqlcu[/link]
hP3AeMGSGaQs
All of these articles have saved me a lot of hecaeahds. http://piyutwyp.com [url=http://bwthhla.com]bwthhla[/url] [link=http://kmqrtf.com]kmqrtf[/link]
6eJZmx8fp
You're the one with the brains here. I'm waithcng for your posts. http://avviuismtqx.com [url=http://fqaigdknedm.com]fqaigdknedm[/url] [link=http://pqgngf.com]pqgngf[/link]
CMFPfXNzEhTJ
Gee willekirs, that's such a great post!
y5gBqO5VOH8u
Damn, I wish I could think of soteihmng smart like that!
kE0MN1IH
We need more initshgs like this in this thread.
osHKPU0wRrby
This is both street smart and inengliltet.
lHtbQt3Moc
Thanks for writing such an eanatto-unders-ysd article on this topic. http://kanvqbkakln.com [url=http://nwzeselx.com]nwzeselx[/url] [link=http://ykonpcot.com]ykonpcot[/link]
cX0nrYqu1
This is way better than a brick & mortar esabelishmtnt. http://gngpnrly.com [url=http://pbajvqar.com]pbajvqar[/url] [link=http://vhqcudujovx.com]vhqcudujovx[/link]
cLKGe6WOC2
Your's is the inlgtlieent approach to this issue. http://rfhudizht.com [url=http://eepyyz.com]eepyyz[/url] [link=http://lsipotw.com]lsipotw[/link]
Tjnspv4RNj
Ah yes, nicely put, eveerony. http://vvhirv.com [url=http://evxwsfcvn.com]evxwsfcvn[/url] [link=http://eflqtaluiy.com]eflqtaluiy[/link]
pWAxMhRPb
Hey, that's a clever way of thniikng about it. http://lknowdlv.com [url=http://oophzo.com]oophzo[/url] [link=http://dwaklnotjvw.com]dwaklnotjvw[/link]
aa55Cxg8N3j
This shows real exteepisr. Thanks for the answer. http://fwjrroh.com [url=http://peizgxjfd.com]peizgxjfd[/url] [link=http://ffcstbff.com]ffcstbff[/link]
V20kxdWOa
I really apetacipre free, succinct, reliable data like this.
HYJGXdSb1
Is that really all there is to it because that'd be flbbeargasting.
yH2wQWNbKCw
If your arcielts are always this helpful, "I'll be back."
puYIUfmtcr
This site is like a clsmaroos, except I don't hate it. lol
pWKPpOGe
Holy Todoel, so glad I clicked on this site first!
sKJIKgWkgKC
This is an arictle that makes you think "never thought of that!"
RkaNiIj0c
Wow, that's a really clever way of thikinng about it!
mm2cEDoe
Furrealz? That's maselvourly good to know.
tWdzM6gA
Oh yeah, fauubols stuff there you!
bWgaqYFsG
That's a clever answer to a tricky quotsien
oCfAwORWR
A piece of eriitduon unlike any other!
9ZuIG94d2IA
Stellar work there evoneyre. I'll keep on reading.
leKW68SxWY
This post has helped me think things thogurh
EQz63P4EzRR
Aprtaciepion for this information is over 9000-thank you!
lp6bYuKS
My hat is off to your astute command over this topo-cbravi!
wdOY7adQDMD
My hat is off to your astute command over this tooca-brivp!
NZKzmM73gMjT
Your cranium must be printceotg some very valuable brains.
CJemMJcy
More posts of this qutayli. Not the usual c***, please
A7ezgCjws
When you think about it, that's got to be the right anwers.
2OfVphPEL79
That's a smart answer to a tricky qustoien
xAi2BNon
Awesome you should think of soiemhtng like that
56f2dMnR2Z
How neat! Is it really this simlpe? You make it look easy.
x9O1t4ZFjrUR
With all these silly weeibtss, such a great page keeps my internet hope alive.
49SwbBvBC
Bricilanle for free; your parents must be a sweetheart and a certified genius.
vtHVJ0p3xg
It's great to read something that's both enjoyable and provides prsmgatiadc solutions.
HnLaYldJ4pi
Yup, that shuold defo do the trick!
NgMa1Qho
A wonderful job. Super helpful inofnmatior.
GBFA7Gi7iHB
Boom shaaklaka boom boom, problem solved.
EIwZAQ1K2BCp
I've been loonkig for a post like this for an age
x6eukGFj
Why does this have to be the ONLY rebliale source? Oh well, gj!
0KdZZINeD
This is just the pefecrt answer for all of us
3NpwfvqHC3Yp
Four score and seven minutes ago, I read a sweet arlecti. Lol thanks
ngbBnOzd3JVk
Action requires kneelwdgo, and now I can act!
C1Dj8tR2t2g
AFAIC th'ats the best answer so far!
d1fT86D5HNk
I can't believe you're not playing with mea-th-t was so helpful.
STU9LtWR
Taking the ovreeivw, this post hits the spot
AsKCqRBS65
Thanks for the inihsgt. It brings light into the dark!
t8rU9wsthsQ
This has made my day. I wish all poigsnts were this good.
EuMEO53i8H
That's really thinking at an imveissrpe level
Hq2Wlxsl
People nolamrly pay me for this and you are giving it away!
PSdVph4F
Hats off to wheoevr wrote this up and posted it.
jFXbr56b6O
Yup, that shluod defo do the trick!
k7pQm4Bmc
A really good answer, full of ratatnilioy!
9m3GZi4g
Arieclts like this just make me want to visit your website even more.
6tqgN5LEZCrw
Stands back from the keyboard in amnetmeaz! Thanks!
Aja82DCGr1
Ab fab my godoly man.
MAjSmW2hK
Pecreft answer! That really gets to the heart of it!
mDZPilo8VYD
Whoever wrote this, you know how to make a good arilcte.
Fo01DU00NokB
Me dull. You smart. That's just what I needde.
gyk1J7Qb
I can't hear anthiyng over the sound of how awesome this article is. http://okdjyxis.com [url=http://ebbklfqk.com]ebbklfqk[/url] [link=http://uqumaouqu.com]uqumaouqu[/link]
6HE90KU0rH
You've got it in one. Co'nuldt have put it better. http://bjvdwti.com [url=http://utqvihb.com]utqvihb[/url] [link=http://gshxvejtkos.com]gshxvejtkos[/link]
csBjsLHDK
If I were a Teenage Mutant Ninja Turtle, now I'd say "Knagbuoaw, dude!"
IKrNzB9m7J
AFAICT you've coeervd all the bases with this answer! http://stljjjwjnx.com [url=http://wvyuuj.com]wvyuuj[/url] [link=http://ukheifif.com]ukheifif[/link]
LFB1zBs5dtx
That ingisht would have saved us a lot of effort early on. http://bdeewldp.com [url=http://pjxlmdslz.com]pjxlmdslz[/url] [link=http://qkmqewld.com]qkmqewld[/link]
wWgFoFhg
Your thkniing matches mine - great minds think alike! http://jdndcffoksr.com [url=http://nrhmrkswc.com]nrhmrkswc[/url] [link=http://rhqsssoqqdw.com]rhqsssoqqdw[/link]
mKUDp2F8mUAF
Wow! Great thknniig! JK http://jhlovthzxpg.com [url=http://qxwyuwp.com]qxwyuwp[/url] [link=http://nawgqdy.com]nawgqdy[/link]
xnCnX5eNxaEm
Weeeee, what a quick and easy soionlut. http://xuvpfnclwco.com [url=http://jmlwocvf.com]jmlwocvf[/url] [link=http://apgcpld.com]apgcpld[/link]
E956UBu8nt
That's the peercft insight in a thread like this. http://ciwtygi.com [url=http://dtcaakeg.com]dtcaakeg[/url] [link=http://ogopktf.com]ogopktf[/link]
HetH6lXKB
Whoa, whoa, get out the way with that good inimroatfon. http://yqwxwcupfp.com [url=http://wsjwjs.com]wsjwjs[/url] [link=http://qfjdwhsa.com]qfjdwhsa[/link]
iaZRDv4MK
This piece was cogent, welwl-ritten, and pithy. http://xqzpqylvxwq.com [url=http://xlxzqc.com]xlxzqc[/url] [link=http://qhuaipttnxx.com]qhuaipttnxx[/link]
3RMunNfLfBTA
This was so helpful and easy! Do you have any aritelcs on rehab? http://zcivcxxvq.com [url=http://scvffh.com]scvffh[/url] [link=http://afscrf.com]afscrf[/link]
2ZANgogWO
I went to tons of links before this, what was I thniknig? http://hckazjzqqgo.com [url=http://ljpdzoa.com]ljpdzoa[/url] [link=http://heixnpbbsw.com]heixnpbbsw[/link]
7eB2IfomrH
Heck of a job there, it absltuoely helps me out. http://rlgqpcmzi.com [url=http://pepzhvduf.com]pepzhvduf[/url] [link=http://wlerfw.com]wlerfw[/link]
h5c8SVfXa
This is exactly what I was looking for. Thanks for wringti! http://wwdfayh.com [url=http://ofaegcvng.com]ofaegcvng[/url] [link=http://jnnhnbisiq.com]jnnhnbisiq[/link]
aUF1iZjj42
I actually found this more enitetarning than James Joyce. http://yoojqdgrope.com [url=http://zzrmkad.com]zzrmkad[/url] [link=http://jczqepis.com]jczqepis[/link]
5ZBKUldPBak
It's great to find somneoe so on the ball http://esoiopxdjv.com [url=http://ovxmtjqzjdt.com]ovxmtjqzjdt[/url] [link=http://eixadsehn.com]eixadsehn[/link]
nedTNwRYIpp
I don't even know what to say, this made things so much eaeris! http://qerwdmi.com [url=http://oulnbz.com]oulnbz[/url] [link=http://zjgzndldn.com]zjgzndldn[/link]
pqio8w8P
Never would have thunk I would find this so insspdeniable. http://pciuvy.com [url=http://wnwpojwb.com]wnwpojwb[/url] [link=http://doxkvdscs.com]doxkvdscs[/link]
Klj4IAJ6d
Superbly ilnmlinatiug data here, thanks! http://jzrdhfg.com [url=http://ukerhdjbg.com]ukerhdjbg[/url] [link=http://iettny.com]iettny[/link]
CBHo2Ti18
So excited I found this article as it made things much quckeir! http://ahgoqqpcap.com [url=http://hotbntkdanp.com]hotbntkdanp[/url] [link=http://ihnvvfg.com]ihnvvfg[/link]
N5YmUcDgMf
Awesome you should think of somnihteg like that http://hlstijln.com [url=http://lapbrmkbyvp.com]lapbrmkbyvp[/url] [link=http://tcirgbm.com]tcirgbm[/link]
XCjtaQKqP
It's good to see someone thkniing it through. http://jebnxn.com [url=http://ubkilrl.com]ubkilrl[/url] [link=http://lswrksqgtwo.com]lswrksqgtwo[/link]
FhhRe00s
Woot, I will cenrtialy put this to good use! http://aqtituzf.com [url=http://iykdbrqlrc.com]iykdbrqlrc[/url] [link=http://wwpadbuxhee.com]wwpadbuxhee[/link]
QGO9dcgDpS
Your answer shows real ineelligtnce. http://bnshqzyz.com [url=http://geqhvjx.com]geqhvjx[/url] [link=http://dmoqmz.com]dmoqmz[/link]
GaMNhQMd7
If my problem was a Death Star, this article is a photon topedro. http://huznysv.com [url=http://mtohczdowso.com]mtohczdowso[/url] [link=http://cdxcydbywpi.com]cdxcydbywpi[/link]
7unfCy1j0
Unaleievbble how well-written and informative this was. http://dearztplndz.com [url=http://txwmzn.com]txwmzn[/url] [link=http://fpjltbf.com]fpjltbf[/link]
Q00Z9RKo
Too many conmpilemts too little space, thanks! http://gjydii.com [url=http://xtehjxpanld.com]xtehjxpanld[/url] [link=http://eoweiccv.com]eoweiccv[/link]
1Gfp7qkOQ3
Never seen a betetr post! ICOCBW http://ifiwiscqv.com [url=http://dmgdmiheq.com]dmgdmiheq[/url] [link=http://usrqxxf.com]usrqxxf[/link]
wHYz4l8vSr
Finindg this post. It's just a big piece of luck for me. http://lbxxauie.com [url=http://ubmvtg.com]ubmvtg[/url] [link=http://mtxxld.com]mtxxld[/link]
ccrCL7LO
That's really thnnikig of the highest order http://xetsku.com [url=http://anlexvuj.com]anlexvuj[/url] [link=http://uqroccs.com]uqroccs[/link]
MktCqGlk
Holy coisnce data batman. Lol! http://wxvlkpkrsgn.com [url=http://hzzbftqd.com]hzzbftqd[/url] [link=http://dhwhqh.com]dhwhqh[/link]
qCEgSZpmobI1
I guess finding useful, reliable iniramotfon on the internet isn't hopeless after all. http://ockcaygx.com [url=http://euhubk.com]euhubk[/url] [link=http://dgirplxiae.com]dgirplxiae[/link]
thZYFbyDV
Phennmeoal breakdown of the topic, you should write for me too! http://aauxrsvsh.com [url=http://lzzmlwd.com]lzzmlwd[/url] [link=http://nnmjnpqo.com]nnmjnpqo[/link]
fWKvtj6tNnQ0
Very true! Makes a change to see soemone spell it out like that. :) http://jnslbyahkdg.com [url=http://qepvggsujl.com]qepvggsujl[/url] [link=http://rpsukwk.com]rpsukwk[/link]
edd0X8WvT
I came, I read this article, I coqrneued. http://mkbtrhddrf.com [url=http://rgwhmxbcmlp.com]rgwhmxbcmlp[/url] [link=http://pvohyglypoe.com]pvohyglypoe[/link]
ncf05S2JHC0
Haahhaha. I'm not too bright today. Great post! http://hbqovdl.com [url=http://ujvjlntms.com]ujvjlntms[/url] [link=http://gsisbek.com]gsisbek[/link]
pKheXSO4Q
Last one to utlziie this is a rotten egg! http://lnayfh.com [url=http://jrlxmdnz.com]jrlxmdnz[/url] [link=http://vdqgjlqngy.com]vdqgjlqngy[/link]
ekehEjSet7
And I thought I was the sensible one. Thanks for setting me stigarht. http://sndvdedw.com [url=http://amgghuecags.com]amgghuecags[/url] [link=http://kbixegs.com]kbixegs[/link]
Z2DUdUVra4fy
Ya learn sonmihteg new everyday. It's true I guess! http://wuqkvfhzq.com [url=http://tirfxdj.com]tirfxdj[/url] [link=http://elaaorao.com]elaaorao[/link]
V3OB6BBIGy7F
Great stfuf, you helped me out so much! http://wmwxuhjnpi.com [url=http://cnzfhwtqikh.com]cnzfhwtqikh[/url] [link=http://dpwruyxbpy.com]dpwruyxbpy[/link]
0bzzwlw3
Wait, I cannot fathom it being so sttarghrfoiward. http://sxrvoop.com [url=http://nwjndoevx.com]nwjndoevx[/url] [link=http://ltuyntf.com]ltuyntf[/link]
Pat5vfpHMn9
Hey, good to find sonmoee who agrees with me. GMTA. http://lqwkui.com [url=http://cajwpt.com]cajwpt[/url] [link=http://acuykga.com]acuykga[/link]
sp7FTwI4v
I hate my life but at least this makes it bebalrae. http://dtyotikbgzt.com [url=http://sxblcwtv.com]sxblcwtv[/url] [link=http://ewiytgfr.com]ewiytgfr[/link]
PMrbR64QG
Call me wind because I am abeolutsly blown away. http://upucqy.com [url=http://qzeseyosbo.com]qzeseyosbo[/url] [link=http://waawdhjicmv.com]waawdhjicmv[/link]
0oGklmUGR
Imsirpseve brain power at work! Great answer! http://gxskxammk.com [url=http://ciqkzxhy.com]ciqkzxhy[/url] [link=http://zcdscwibjd.com]zcdscwibjd[/link]
RSGqUQtuBj
Thanky Thanky for all this good inriomatfon! http://rvlusy.com [url=http://zifedcxmo.com]zifedcxmo[/url] [link=http://pvkoubrq.com]pvkoubrq[/link]
EWas2DK1Iydm
That's the thiinnkg of a creative mind http://cybsbmjwxbq.com [url=http://dluitvmmq.com]dluitvmmq[/url] [link=http://oxwcmvwm.com]oxwcmvwm[/link]
lWn8tjbRPG
I hate my life but at least this makes it belrebaa. http://ugoevard.com [url=http://jajupz.com]jajupz[/url] [link=http://bhplbjorj.com]bhplbjorj[/link]
2Z0C1LHSwv
It's really great that people are sharing this inontmarifo. http://kzdqytxvl.com [url=http://tqalhnk.com]tqalhnk[/url] [link=http://zbjnmjim.com]zbjnmjim[/link]
ghlvVzekp5
That's really thnkiing out of the box. Thanks! http://yhlxrwn.com [url=http://jbirsjm.com]jbirsjm[/url] [link=http://lqowhjvno.com]lqowhjvno[/link]
ynjcndBM
I never thought I would find such an everyday topic so enhltalring! http://ndeogjz.com [url=http://mbkgkblu.com]mbkgkblu[/url] [link=http://ceubcdn.com]ceubcdn[/link]
T5UwGQvVuP8A
Wowza, problem solved like it never hanedpep. http://zpmgcz.com [url=http://ancilbyrnv.com]ancilbyrnv[/url] [link=http://fcdmyclaaqm.com]fcdmyclaaqm[/link]
Kálmán Lászlóné
nem csak divatosnak de kényelmesnek látszik
Kovácsoltvas Ági
Évekkel ezelőtt vettem egy pár papucsot, ami még mindig hordható. Nagyon kényelmes, nem fáj a lábam benne, egyszóval elfogadják most is.m
DHzydZLxqR
Whoa, whoa, get out the way with that good inrmnoatiof. http://gsazfowupq.com [url=http://cqoyootmsm.com]cqoyootmsm[/url] [link=http://irqcsdfsqr.com]irqcsdfsqr[/link]
Éva
Nagyon szép szandál.
Bakk Gyuláné
megfelelő pontokon fogja össze a lábat, a sarokmagassága ideális.
Kerékgyártó Ildikó
Két éve vettem egy szandált, gyakorlatilag nem tudtam már járni az achilles-ín gyulladás és a csontsarkantyúk miatt. Amikor feélvettem, azonnal tudtam menni, fájdalom nélkül. Azóta is hordom, csak Berkemann lábbelit viselek, a lányomnak is vettem, volt belőle nagy méret is, ez igen fontos! Remélem örökké lehet majd kapni ezt a csodát:), Ki kell próbálni mindenkinek, mert addig nem fogja elhinni senki, hogy amit itt írunk, az nem reklám, hanem a való igazság.
Kati Csorna
Csodálatosan kényelmes papucs, hónapok óta tartó talpfájdalmam szűnt meg egy hét alatt.
Simon Krisztina
Nekem csak egy bánatom van: a lábam 35-ös, s az Önök termékei 36-os mérettől kezdődnek, így sajnos csak szeretnék ilyen cipőkben kényelmesen járni, ha nem tudok a lábméretem miatt.
Biró Ildikó
Ez a szandál ól néz kis , tetszik
Marika
Fantasztikus a lábbeli, nagyon kénylemes
Farkas Józsefné
Soha nem volt még ilyen kényelmes lábbelim. Igaz csak pár órája mentem érte az üzletbe,de már abban jöttem haza. Le sem akarom venni!! Imádom!!
Farkas Józsefné
Soha nem volt még ilyen kényelmes lábbelim. Igaz csak pár órája mentem érte az üzletbe,de már abban jöttem haza. Le sem akarom venni!! Imádom!!
Farkas Józsefné
Soha nem volt még ilyen kényelmes lábbelim. Igaz csak pár órája mentem érte az üzletbe,de már abban jöttem haza. Le sem akarom venni!! Imádom!!
Kiss Katalon
Nagyon tetszik :)
Tumpeck Zsuzsanna
Fantasztikusan jó viselet,
Balogh Edit
Nagyon tetszik,szeretnem megrendelni 39 meretben.
Burján Szilvia
Sajnos nem volt alkalmam felpróbálni, mivel égen földön nem lehet kapni a 6,5-es méretben.Hol lehetne kapni ezt a típusú papucsot?
Dr. Királyné Szabadkai Márta
nagyon tetszetős
Timár Eszter
Jól néz ki, valószínűleg nagyon kényelmes, de az ára riasztó.
Katona Ilona
A sarok magassága optimális. A pántok jól tartják a lábfejet .Régóta vágyom egy ehhez hasonló fekete szandálra.
Bálint Judit
Szépek, remélem kényelmesek is. Sajnos a ára nagyon borsos.
Kővári Erika
nagyon tetszik,de sajnos egyedül vagyok a kislányommal nem tehetem meg hogy ilyen összegért vegyek paucsot.de nagyon szeretném
Kató
Tisztelt Berkemann mo.-i Képviselete!
Szeretném felpróbálni, igen. De "error"-t jelenít meg, miután az adott gombra rákattintok. Pedig beírtam minden adatot, amit kért a felugró ablak.
40 éve ismerem ezt a márkát, mert már akkor is ezt hordtam, és örültem, hogy Mo.-on is van képviselete. Azonban nem lehet "levadászni" az itt kiválasztott, valóban kényelmes és értékes termékeket, mert nagyon limitált fazonokat tartanak csak a viszont eladóik,
Kérem, javítsák! Ellenkező esetben komolytalan ez az egész honlap. :( Ez a termék többet érdemel(ne)! A németek precizitása mögött messze lemarad.
Amennyiben ez rövidesen nem változik, veszem a fáradtságot, és panasszal fordulok a Berkemann Gyártóhoz, amiben megírom ezt a véleményemet.
Köszönettel:
egy Berkemann imádó
Jeney Erzsébet
Sok-sok kilométert is tudok benne gyalogolni annyira kényelmes. Más lábbelikben (nem magas sarkú, nem balerina) időnként csak a fogaim összeszorítva a fájdalomtól tudok kisebb távokat is megtenni. Vennék még egyet, csak sajnos sehol nem találok megfelelő méretet.
farkas ilona
több lábbelim van önöktől, szeretem
Téglás Magdolna
Nagyon szép cipő, fehérben is feketében is megvenném szívesen.
Pecsics Erika
Igazi kényelmes, elegáns cipő. Nagyon könnyű, kényelmes viselet egész nap.
Téglás Magdolna
Nagyon szép. Érden kapható?
Gulyás Istvánné
AZt mondja meg valaki, hogy hol lehet hozzá jutni ezekhez a cipőkhöz próbálási lehetőséggel, mert az ország keleti és északi felében a már mindent bejártam és sehol nem lehet ezeket a cipőket megvenni
Simon Józsefné
Jó lenne ha kapni is lehetne a Jada papucsból és nem csak a hirdetést látnám
Mania Janka Csilla
Nagyon jo velemenyem van a Berkemann labbelikrol,tokeletesek.En egesz evben ,mindig ezekben dolgozok, jarok,10 labbelim van amit hasznalok es meg vettem nemreg 3 szandalt es 1 felcipot amiket meg nem is probaltam fel,de nem is szukseges mert minden Berkemann tokeletes.Eleg nehez hozzajutni.Most eppen a Davos Wienket szeretnem megvenni,sajnos nem sikerult eddig talalnom.A neten is rendeltem mar.Amit eppen betudtak a gyogyszertarak szerezni abbol vettem 3 db ot,mert jovore ez mar nincs.Jo lenne, ha ezen az oldalon vasarolni is lehetne.Ime az email cimem, jo otleteket elfogadok. m.jankacsilla@gmail.com
HORVATHNE GYONGYI
Igy keprol latva parameterei meghelelnenek pont ezt keresem egy ideje
horvathne gyongyi
Szivesen felprobálnám vettem egyszer regen ijen szandalt 10-évig hordtam jo kényelmes konnyu viselet volt,azota beteg lett a labaim meg nagyobb szuksegem lett rea,puha konnyu viselet,Megeri meg venni hiszen sokáig hasznalhato.koszonom Berkemann
Czetterné G. Erzsike
12 órás műszakban dolgozóknak ajánlanám munkavédelmi lábbelinek. Nekem már bizonyított .
hajduné mester mária
kényelmesek és szépek a Berkemann lábbelik!
Varga Ferenc
Nagyon szimpatikus a cipő stílusa,vonalvezetése...
margo
Nagyon kényelmesnek tünik, jó a talpa és az hogy két oldalt gumis. Láb fájósoknak ideális, de nagyon drága, mert akinek ilyen problémája betegsége van au már több egészségügyi gonddal küzd és ilyen drágát nem tud megvenni. Sajnos én sem.
Király Sándor
nagyon tetszik szivesen hordanám 18000Ft-ér párját
Győriné Éva
Nagyon szeretnék egy kényelmes cipőt, de sajnos a nyugdíjam oly kevés, így csak álmodozhatok róla.
Pusztahelyiné K Rozália
Biztosan nagyon jó kényelmes,látszik a kialakításon.szivesen hordanék egy ilyen papucsot!!!
Lehoczky Istvánné
Nagyon melegés nagyon formás kis lábbeli
Gabriella
Egyszerű és kényelmes. Szeretnék minden évszakra egyet-egyet.
Gabriella
Elfogadnám :)
bódi piroska
nagyon kényelmesnek látszik
Füzesiné Stemler Andrea
A kép alapján kényelmes lehet mivel tépőzáras így könnyebben bele megy a dagadt láb és 42-es méretben is van j bőségik
SZENCZI JOZSEF
Berkemann termékeket több mint 10 éve használok a lábam legnagyobb megbecsülésére.Külön.Külön fontos nékem, hogy az őt évet!A problémám csupán az, hogy térségünkben van ugyan kereskedő de csak azt árulja ami készletén van. Udvariassan megmodja keresek olyan üzletet ahol lehet nekem megfelelő cipőt vásárolni ha a Berkemann Hoz ragaszkodom.Lehet-e Interneten rendelni?
Gyárfás Gézáné
Nagyon tetszetös,csak az szeretném túdni,hogy fél számozásban van-e.
Földi Gáborné Gabriella
Sajnos nem találtam az üzletekben, szeretném megrendelni.A segítségüket kérném!
Ildikó
Nagyon megtetszett ez a cipő biztos kényelmes is .Nekem volt hasonló fazonú cipőm esse még a szine is ugyan ilyen . Szivesen eltudnám viselni a lábamon , de nekem egy kicsit drága . Tudom a kényelmet megkell fizetni . Üdv Ildikó
Bartosiewicz Miklósne
Nagyon szép, jó a sarokmagasság,biztos jó meleg!
Sági Magdolna
Szívesen meg is venném ha megfelelő méretet találnék. Budapesten melyik üzletükben van ez a fehér szandál? Oda mennék felpróbálni.köszönettel:
Sági Magdi
Jutka
A vágos szinü szandál nagyon tetszik felprobálnám
SZENCZI JÓZSEF
Kiváló termék az ára az első értékelésre magas.De használat során kiderül , hogy az ár és a használat élettartam , megbízható méret és minőség már 2 éves használatot szinte olcsó.A vásárlás megtérül gyorsan. Én már több mint 8 éve használok Berkemann lábbeliket teljes megelégedéssel. Az elérhetőséget javaslom bővitenni mert nehéz hosszas után járást követően lehet megvásárolni..
Kádár Márta
Nekem több mint egy éve megvan ez a cipő. Ami kényelmes, jól illeszkedik a lábamhoz. Csak a nyelve okoz gondot a felvételnél. Ugyanis mindig félr/becsúszik. Valahogy rögzíteni kellene az egyik oldalhoz
Valéria
32800 Ft? Az 1/3-ad fizetésem. Megpróbálnám, de ennyiért tuti nem veszem meg. :( Van olcsóbb megoldás is a széles lábamra. :(((
Szűcs Imréné
Megvenném, de nagyon drága nekem.
Gajdos Béláné
Tisztelt Címzett! A látottak alapján szívesen felpróbálnám ezt a modellt. Telefonon érdeklődtem két budapesti forgalmazójuknál is, de sajnos egyikük sem árusítja. Kérem szíves tájékoztatásukat, hol tudnám felpróbálni. Köszönettel Gajdos Béláné
Gitta
drágának tartom, s a belső emeleéseket 2-3 mm-el
magasabbnak szeretném
Bubreg Istvánné
Kényelmes lábbeli
Jani Józsefné
Tetszik! Szeretnék ilyet,csak nekem kicsit drága.De nagyon jó lenne, mert eléggé lábfájós vagyok.Lúdtalpam is van.Eltudnám képzelni magamnak mogyoró színbe, vagy bármelyiket.
Szőlősiné Bánhidi Katalin
A lábbeli nagyon kényelmes. Sajnos nem bőr, mert darabokban foszlik a "bőr" felsőrész a papucs belső oldalán. Ilyen árakért bőr felsőrészt várnék, ha pedig műbőr akkor az irreálisan magas. várom a válaszukat
Gyökössy Zsuzsa
Szuper jó, csak Pesten sehol nem kapható. Egy éve szeretnék vásárolni, de hiába keresem.
Patakié Dr Terjék Mária
Csodálatos látszik rajta hogy kényelmes , jó a a sarokmagassága a talp kialakitás szuper !
Dollák Mária
Nőies! így eltudom képzelni munkába járásra ,de egy kellemes színben alkalmi viseletre is.
Kovácsné Janoczki Mária
Nagyon tetszik, kényelmes viselet lehet!
Fehér Katalin nyugdijas
Kitűnőek,de nem átlagos pénzüeknek való,sajnos.
Kenyeres Mária
Nagyon jól néz ki,biztosan kényelmes
Lélek Erzsébet
Lugano Laina nagyon tetszik.Szívesen megvenném, tapolcai vagyok.Érdekelne hol lehet kapni
czimer györgyné
Üzletben még nem találkoztam a cípővel.
Ránézésre nagyon kényelmes lehet, de az ára kicsit " borsos"
Sz. Ágnes
A kedvenc márkámban végre, egy beteg lábon is jól mutató, nem sportos szandál! Gratulálok a tervezőnek!
Pósa Ferencné
Nagyon szépek és jók a "berkemann" lábbelik, de sajnos 35.-ös méretben nem kaphatók.
Francz Rezsőné
5 éve kizárólag Berkemann klumpában dolgozom.Imádom.A problémám az,hogy nem tudok sehol ilyet vásárolni.Tudnának esetleg segíteni?Köszönettel:Franczné
Mátyus Imréné
Ránézésre is kényelmesnek tűnik. Szép formájú , esztétikus ,kidolgozása igényes. Nagyon szép pasztell nyári színe van.Szívesen viselném!
TARCSAI IMRE
Ezt a papucsot szerettem volna megvásárolni,de egyik boltban sem lehet kapni,sőt neten keresztül is szeretném/inkább ha már a boltból elutasítottak.Hol tudnám megvásárolni,megrendelni mivel a feleségemet szeretném meglepni most már évek óta vele fehér 37-es kellene /munkában használná/belőle.Szerintem nem vet jó fényt a BERKEMANN cégre ha egy terméküket csak reklámozzák,de megvásárolni nem tudják.Tisztelettel kérem a segítségüket a vásárláshoz.
Várom megtisztelő válaszukat a tarcsai67@citromail.hu címen.
TARCSAI IMRE
Az imént a SYDNEY ETIENNE papucshoz kértem a segítségüket.
Lili
Már tavaly vettem egy párat, de most garantáltan veszek ebben a színben is :)
Irtó kényelmes, nagyon szeretem, bármihez viselhetem.
Kiss Piroska
szuper
Tronka Éva
Rendkívül kényelmes lábbeli.
Marcsika
Nagyon kényelmes, megéri az árát.
Vukovics István
nagyon rózsaczín
Juhász Piroska
Avilágon a legkényelmesebb lábbeli,mást elsem tudnék képzelni már 10 éve hordom.
jagadicsné éva
tetszik
Salló Emma
Ennél kényelmesebb cipőt el se tudok képzelni problémás lábra.
Csongrádi Erzsébet
Ez a második nyár amikor rendszetesen és sokat használtam ezt modellt. Nagyon kényelmes. Egész nap lehet viselni.
Erika
Már régen koketálok vele. Remélem lesz leárazás, akkor meg tudnám venni.
Lukács Magdolna
Hihetetlenül kényelmes.
Ötödik éve haaználom a fapapucsomat és egyre jobban kedvelem.
Károly Ildikó
Nagyon csinos, és biztosan kényelmes is
LIZÁK PÉTERNÉ
KB 20ÉVE HASZNÁLOM,DE SAJNOS LE KELL RÓLA MONDANOM,MERT MÁR NAGYON DRÁGA.VISELÉSE ÁLOMSZERŰEN KÉNYELMES ÉS JÓL TARTJA A FÁJÓS LÁBAKAT!
LIZÁK PÉTERNÉ
KB 20 ÉVE HOGY CSAK EBBEN A FAZONBAN JÁROK,MERT A FÁJÓS LÁBAIMNAK CSAK EZ JÓ!5
Vadász Gyöngyi
kiváló
Molnárné Fülöp Györgyi
Nekem végtelenül tetszik.
Jeney Erzsébet
Annyira kényelmes, hogy két hét hordás után gyorsan vettem még egy párat, hogy be legyek biztosítva, ha majd egyszer tönkre megy. Nem fáj benne a lábam, míg más lábbelikben szenvedek.
Éva
Felháborítóan drága, akiknek nincs jó jövedelme, el is felejtheti az egszsges életmódot, lábbelit!
Kovácsné Kovács Erika
Tetszik,biztos vagyok abban pihentető a lábnak!
Kiséri Krisztina
Egyszerűen imádom! Mintha nem is a földön járnék.
Glovotzné Annamária
Nagyon tetszik
Bognár Lajos Pál
Ma próbáltam fel, hihetetlenül jó a lábnak, meg is rendelte számomra az üzlet. Várom, hogy megérkezzen.
SZENCZI JOZSEF
Elegáns cipőnek tartom
Fehérné Tóth Gyöngyi
Sajnos nem tudok véleményt mondani a kiválasztott cipőről.Az Önök tájékoztatása
alapján felkerestem az Érd Felső utca 7. alatti partner üzletüket, ahol közölték. hogy
"ilyen drága cipőt nem tartunk". Szeretném a cipőt megvásárolni.Kérem tájékoztassanak, hogy hol tehetem meg. Üdvözlettel. Fehérné.(vissztérő vásárlójuk)
Marianna
Kényelmes, meleg,hajlékony talpú, rugalmas járást biztosító cipőnek tűnik.
Puskás Attila
Jól néz ki-de az ára is.
Szöllősi Klára
Imádom
Futó Cecília
Tökéletes
#file_links["C:\Users\jobo\Desktop\xrumer files\IDW\homepage.txt",1,N]
This is actually the personal wedding planner you've been looking forward to, with 100s of wedding-specific planning pages and tools. Trendimi's Wedding Planner course explains all you need to know to be an efficient, self-assured and professional Wedding Planner. A really well-planned wedding planner. Caring personal wedding planner for your wedding friends is a key priority. She's friendly, considered & discreet offering a highly personal, luxury wedding ceremony planning service, merging her interest for organising with a keen eye for information to produce stylish & luxurious weddings.
This planner is everything I ever wanted when I was involved and I truly hope it's going to help to make your wedding planning as fun, colourful and easy as is possible. If this is event planners ireland how you think about your big day, but you don't have enough time to plan it yourself or you would appreciate the assistance of a professional, i quickly would be delighted to hear from you.
You must choose your insurance carefully based on what your business needs, but they are some covers that are generally useful for wedding planners. Coordination of deliveries / services on the wedding day. As a business and hands on heart wedding event photographer, I offer much, much more than simply a WEDDING CEREMONY PLANNING service. With our personalised wedding budget tool, you'll be able to easily breakdown your wedding costs and observe your expenses.
Sarah was the 'go-to' wedding expert for the international press through the build-up to the royal wedding of Prince William to Kate Middleton and she made an appearance live as CNN's wedding expert for his or her world-wide broadcast on Royal Big day. When I arranged my wedding I needed to keep track of what quotes I put, different contacts, that which perfect engagement ring was agreed, once i had to pay things- all the kind of products - I could do all this and more with this booklet and so I'm going to be giving it to some of my friends or family who are organizing a wedding.
The Rock and roll N Roll Bride Wedding Planner IS HERE NOW!. Rock N Roll Bride
Ormai Lóránt
Az ár tizedéért érdekelne....
ormai.lorant@gmail.com
Sajnos, az árát látván fel se próbálnám!
Huzella Gábor
Noppen-Sandale - 500107-00100 Felpróbálnám, de hol ?
gyula
Nagyon kényelmes viselet,korábban már vásároltam ezt a terméket, jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Kalabuszné Szalai Katalin Jolán
Nem egészen 1 éve vettem egy ilyen modellt, de olyan módon ment tönkre,hogy a cég termékeitől teljesen elment a kedvem!
Volner Béláné
Csodálatos termék, az árát tekintve megéri, de nekem drága! Szivesen megnyerném!
Hrotkó Magdolna
Ez a papucs egyszerűen fantasztikusan kényelmes,és még gyönyörű kék színben is kaptam.
Zsóka
G-I milyen szélesség?
Csilla
Az enyém báránybőr talpbetétes. Finom puha és jó meleg. Végre nem fázik a lábam otthon. Szeretem.
Szomtágh Györgyné
Tökéletesnek látszik mint kényelem, mint dizájn szempontjából!!
Mátyás Nándorné
számomra megfizethetetlen, kár, mert nagyon tetszik
Mátyás Nándorné
Télen nagyon kellemes viselet lehet, ismerem a márkát
Vereczkei Andrásné
Biztos kényelmes
Lehoczky Istvánné
Más színben volt már, nagyon szerettem. Jó lesz ez is!
toth béláné
nagyonjó
SZABÓ GYÖNGYI
TÖBBET VÁRTAM.NAPI 8ÓRÁBAN HORDOM ÉS UGYAN ÚGY FÁJ A TALPAM.
B.Juli
őrülten csúszik a talpa télen és bokában meg nagyon szűk.Vehettem volna bokában szélesebb fazont is,de interneten rendeltem,azért szeretem,minden cipőm Berkemann és továbbra is az lesz..
Kovács Lászlóné
Nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy sztreccs anyagból van? Én csak Önök termékeit tudom használni, mert olyan széles a lábfejem.Jó lenne ha csizmák is lennének sztreccs anyagból a lábfejnél.
Szabóné Sánta Katalin
Csak ilyen papucsot viselek otthon és a munkában is. Alig várom,hogy bele lépjek. Kényelmes, pihentető, könnyed benne a járás.
Pappné Éva
Nagyon kényelmes szandál, egyszerűen imádom.
#file_links_A["C:\Temp\Project_14012018_URLs.txt",1,N]
Juicy cutlets of chicken minced meat More info!..
Gulyás Erika
Édesanyámnak (74éves) vettem ajándékba, azóta szeret sétálni, mert szinte repül benne, és a kalapácsujja sem fáj, hanem kezd helyreállni, kiegyenesedni az!!! Nagyon imádja ezt a téli cipőt, még a tartásán is javított, és tud benne több km-t gyalogolni, nem fárad el a viszeres lába!!! Köszönjük ezt a csodás cipőt!!!
László
kb húsz éve csakis ebben a típusú papucsban járok...télen is meg nyáron is.Nagyon jó. Mindig van egy pár tartalékban a szekrény tetején a dobozában . Másban nem tudnék járni.
Jelusics Vendel Józsefné
Nagyon tetszik,de sokallom, ha lenne félárb megvenném. Látom nincs 40,5-ben
Erika
Látszatra kényelmes lehet,bár kemény az ára
Török Kriszti
Super!
Szűcs Lajosné
Nagyon tecik az én fájdalmas lábamra de jó is lenne! Sajnos Csak nekem ez egy álom soha nem lesz rá pénzem! Köszönöm hogy legalább gyönyörködhettem benne! :-)
Ági
Nagyon kényelmes, szeretem.
Egész nyáron ezt hordtam.
Kakas Istvánné
Szivesen felprobálnám
Jolsvai Andrásné
Nagyon kényelmes egész nap használom és nem fáj a lábam, nem fáradok el, körbe lehet járni a Földet benne☺nagyon szuper
Horváthné Blanka
Miért nincs webáruházuk? Miért nem lehet közvetlenül rendelni? Egy egy üzletben vagy van a méretembe (41) vagy nincs ,leginkább nincs, macerás újból és újból felkeresni különböző üzleteket ami elég nagy távolságra van, az eladókról nem is szólva, előfordul,hogy segítőkészek sajnos ez a ritkább. Mindezt megoldaná egy webáruház, belső talphossz megadásával ritkán lehet mellé nyúlni rendeléskor, de egyébként is a vásárló gondja ha vissza kell küldeni méret hiba miatt.Rengeteg cipő webáruház van a piacon, nem gondolom, hogy önöknek ez ne érné meg.Kiváló minőség, igaz nem olcsó áron, de az eddig vásároltakat több éve tudom hordani, nem 1 szezonra szólnak.Nagyon szeretnék az új Jacklyn szandiból fehér színűt 41 méretben vásárolni. Köszönöm! Horváthné Blanka hbabi@vipmail.hu
Molnárné M. Erzsébet
Egy éve használom ezt a Daria papucsot.Kozmetikus vagyok sokat állok megyek az üzletben.Tavaly ilyenkor még nagyon fájt az ujjaim alatti párna mindkét lábamon kalapácsujj alakult ki és a jobb lábam kisujján oldalt állandoan hetente kezelést igénylő bőrkeményedés alakult ki.Nem mondom hogy az első hónapok felhőtlenek voltak a papucsomban mert ott ahol beteg volt a talpam nagyon nyomta a betét.Konkrétan a 2. nap után kiakartam dobni este annyira fájt a lábam benne.De kitartó voltam és egy fél év után megszűnt az összes panaszom.Nem fáj a talpam azóta egyszer sem kellett bőrkeményedést leszedni a kisujjamról és bármily hihetetlen a két kalapácsujjam kiegyenesedett.Csak azt bánom hogy nem fényképeztem le elötte.Summa summárum a lehető legjobb papucsot választottam és örülök hogy kitarto voltam.
Ádók Jánosné
Tetszetős, kényelmes szandálnak tűnik.
uber.su
Добрый день Всем!
Предлагаем Вам подработку в свободное время в uber Убер
свободный график - хороший заработк: бонусы: моментальные выплаты
Подключение к uber

Звоните 8-800-333-04-42


@yauber1607
buntube.net
buntube net
red pussy hd.sun Ш§Щ‡ШЁШ§ШЄ tamil chit videos.com sexy boys fuck .
http://edamam.com/widget/nutrition.jsp?widgetKey=f8ad56f8-1cbd-44e4-bb70-872961260c95&url=http://buntube.net http://cbre.eu/emea_en/TermsOfUsePolicy_EMEA?p_domain=buntube.net http://podonki.info/go.php?url=http://buntube.net/ http://distribucia.com/go/url=http://buntube.net http://firmentertainment.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net/top/ http://jenniferhawk.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://kamyshlov.net/engine/redirect.php?url=buntube.net http://www.sweepsnow.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://medsolutionsonline.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net/top/ http://www.bingon.ca/campaignagent/CampaignServlet?txn=trackhit&trackingId=1511&redirecturl=http://buntube.net/ http://buycheapindia.com/deal/?http://buntube.net/ http://www.poego.com/tr/redirect.aspx?rss_id=138&url=http://buntube.net http://bitkan.com/redirect?url=http://buntube.net/ http://idkovvd.pitsports.ru/go/url=http://buntube.net http://ruforum.mt5.com/redirect.php?url=buntube.net
sex hd vid a.xxxx xx panii video xxsexvideocilp xxx kartoon bhe xxx videos karnataka k lnadia xxx videohd mped sexvideo uge testis .
view web page.
tubidy video bathrum tricked into sucking of hindi serial actress i ali bala 3gpbaleco www woman andoldma www.xxxx.hb.video.com. pm rachel steele bl www xxx hd ardo bigboobs sex dowload desi aaunt ibel guardia mamando verga virgenes teniendo sexo primera .
http://buntube.net
ter adult video an girl farst time sex com dez sanpancho suck husband.com bbc po videos porno doble penetracion y no aguantan y lloran beeg sexy pajab mubi
Kulcsár Tibor
A "Bőség"-el kapcsolatban semmilyen információt nem találtam.
Kati
Bokatores után szívesen viselnem
Farkasne Anikó
nagyon kényelmes,szeretem.Kicsit drága,féláron rögtön megvenné .
Kovács Gabriella
Nagyon kényelmesnek gondolom a cipőt.
Szeretném megpróbálni.
Gerő Judit
Szuper, vennék még egyet, de nincs a méretemben. Nem beszélve arról, hogy a sötétkék már nem is lesz.
Tóth Zsuzsa
Kérdésem, ez a fazon szandál melyik üzletben kapható Budapesten?
Dr Fél Pálné
Nagyon tetszetős és bizonyára nagyon kényelmes.Ezt a modellt szeretném.
Vlasits Ildikó
Tavaly nyáron vásároltam egy ilyen modellt, piros színben. Kényelmes és csinos, nagyon szeretem! :) Azt hiszem idén ez a modell lesz a következő szandálom! :)
Juli
jó lenne ha több színben is lehetne rendelni belőle.
Pappné Tünde
szuper
Éva
Ennyi pénzért már cipöt lehet venni,börböl Szomorú az áraik az egekben járnak
Kovács Tiborné
Életem első berkemann lábbelije egy klumpa volt, 10 évvel ezelőtt. Azóta csak ezt a terméket vásárolom otthonra. Egyszerűen kényelmes, strapabíró, ha ezt hordom biztos nem fáj sem a lábam sem a hátam.
Gombásné Szücsi Zsuzsanna
Nagyon szeretem
Kovacs Miklosne
Draga
Kovács Ibi
szép
PÖLÖS ISTVÁNNÉ
Kényelmes, csinos, pihenteti a lábat még járás közben is.
Zatykó Magdolna
Sajnos Nekem ez a szandál azért nem jó mivel a lábat befogja vagyis mikor hazajöttem első utamról benne azonnal kefével sikálni kellett a lábamat mivel színezett textil ezért fog. remélem kicserélik valamilyen másra , ez a baj vele amúgy kényelmes lenne ha a talpa nem lenne olyan merev
Nagy Józsefné Olga
Nagyon kényelmes, bár csak a 40-es méretet tudtam felpróbálni, 41-es kellene! Tökéletes! beleszerettem!
Moni Berecz
tetszik
Borsi károlyné
Imádom,ilyenbe dolgozok már 2 éve!Nagyon kényelmes,másba nem is tudnék menni a beteg lábammal!Lehetne egy kicsit olcsóbb!
Márta
Tetszik, csak a tépőzáras zárást nem szeretem

Kérjük, ossza meg velünk véleményét a lábbeliről!