Örömmel adjuk hírül, hogy a Berkemann család új taggal bővült. Megérkezett hazánkba is a Solidus, a több mint százéves tradícióval rendelkező kényelmi márka, a széles lábbelik szakértője.

Mi a közös a Berkemann lábbelikben és a Solidusban? Mindaz, ami a cipőkészítés legfontosabb értéke: a prémium minőség, az anatómiai talpkialakítás és az egészséges léptek.

A Solidus története 1910-ben kezdődött a németországi Tuttlingenben. Eleinte leginkább túra és sportcipőket gyártottak, majd az 50-es évektől kezdve specializálódtak a láb egészségét szolgáló kényelmi cipők készítésére.

A Solidus a szélesebb lábfej specialistája. A lábbelik nyolc különböző szélességben készülnek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legtökéletesebb modellt. Sőt, a Solidus az extrém kis,- illetve nagylábúak számára is kínál divatos és kényelmes lábbeliket! Ráadásul minden modell kivehető talpbetéttel készül, ami szükség esetén egyedi talpbetétre cserélhető.

SolicareSoft családban különösen puha és sztreccs alapanyagokat is találhatunk, a lábbelik valódi parafa/mikrofaser kivehető talpbetéttel, a sarok alatt beépített rezgéscsillapítóval készülnek. A legtöbb SolicareSoft modell K, illetve M bőséggel rendelkezik.

Sneaker család a legfrissebb trendeket követi. A divatos, fiatalos lábbelik K bőséggel és platformos talppal készülnek.

A Solitex családnak köszönhetően pedig a hidegnek és a nedvességnek esélye sincs bejutnia a lábbelibe. A nubuk bőr az alkalmazott membránok segítségével lélegzik és vízlepergetővé válik.

A Solidus 1982 óta a horvátországi Varasdon készül, hagyományos kézi technikával, válogatott európai bőrökből, prémium minőségben. A Berkemann család legújabb tagja kényelmet és egészséges lépteket biztosít, ráadásul a széles lábbelik igazi szakértője!

Vissza
Egészséges lábbelik


Legfrissebb lábápoló tanácsaink

Hogyan segítheti teste egészségét egy papucs vagy egy cipő?

Tovább

Hasznos információk
Mérettáblázat Üzletkereső Berkemann technológia