Móni
Bartók Móni kolléga
berkbart-1
Ahol a szakértelem vidámsággal párosul!

 

Berkemann Bartók
Hat évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit Budapesten a Berkemann Bartók. Az üzlet, ahol mindig jut egy mosoly is a szakszerű tanácsadás mellé.

Bozsik Mónika, a Berkemann Bartók motorja 2013 óta foglalkozik prémium minőségű lábbelik értékesítésével. Hat évvel ezelőtt döntött úgy, hogy megnyitja saját üzletét Budapesten, a Bartók Béla úton.

A Berkemann Bartók sokkal több lett, mint csupán egy cipőbolt. A prémium minőségű lábbelik mellé itt ugyanis kiváló szaktudás, segítőkészség és vidám hangulat jár. Móni mellett Czövekné Várady Judit várja a vásárlókat, aki pontosan annyira tapasztalt a lábbelik terén, mint az üzletvezető, akivel szinte hónapra pontosan egyszerre kezdték el megismerni a Berkemann modelljeit, és megtapasztalni a márka értékeit.

„Legjobban azt szeretem ebben a munkában, hogy tudunk segíteni a vásárlóknak. Aki sehol máshol nem talál számára megfelelő lábbelit, az tőlünk biztosan nem megy el üres kézzel. Bizalommal fordulnak hozzánk, és mi mindenkinek szívesen segítünk, éppen ezért terjed szájról szájra az üzlet híre” – tudtuk meg Bozsik Mónikától.

Móni és Judit számára a napi munka során a legnagyobb örömet az okozza, hogy állandó sikerélményt ad nekik, hogy a vásárlók boldogan lépnek ki az üzletből. „A vásárlóink 99 százaléka visszatérő vevő, és nagyon meg vannak elégedve. Éppen ezért szívesen ajánlanak bennünket. Mindkettőnknek az a legfontosabb, hogy maximálisan elégedettek legyenek a vevők. Szeretünk tanácsot adni, értünk a cipőkhöz, odafigyelünk arra, hogy kinek milyen a lába, és milyen célra vásárolja a cipőt.”

Móni üzletében nemcsak Berkemann lábbelikből találhatnak a vevők széles kínálatot, hanem Solidus modellekből is színes a paletta. Sőt, nála található a legnagyobb választék hazánkban a Berkemann testvérmárkájából.

Móni nemcsak Juditra számíthat az üzlet körüli teendőkben, hanem párjára is, aki az első perctől kezdve támogatta a Berkemann Bartók megnyitásában. A folyton vidám üzletvezető szabadidejének jelentős részét két eleven kutyájával tölti, és van egy új hobbija is, méghozzá elkezdett festeni. „Harminc éve készülök erre, de úgy tűnik, most jött el az idő. A párom viccesen megjegyezte, hogy ebből bizony nem fogunk megélni. De engem nagyon kikapcsol, ha ecsetet vehetek a kezembe.”

Judit pedig büszke nagymama, úgyhogy szabadidejében sokat unokázik, és rengeteget főz, hiszen a család életében ő a gondoskodó tyúkanyó.