Ismerje meg a Solidus márkát, a széles lábbelik szakértőjét!

A Solidus több mint 100 éve gyártja a kiváló minőségű, kényelmes lábbeliket. 2010 óta a Berkemann csoport tagja.
Ismerje meg, miért keresik egyre többen a Solidus modelljeit.

A Solidus brand hitvallása

A Solidus márka több mint 100 éve fejleszti a kiváló minőségű, kényelmes lábbeliket, amelyek kényelmet és egészséget biztosítanak az érzékeny lábúaknak. A modelleket Európában gyártják, hagyományos kézi technikával, a legmagasabb minőségi követelmények elérése érdekében.

A lábbelik anyagát kizárólag ellenőrzött, európai beszállítóktól szerezzük be. Hisszük, hogy nagyon fontos a természeti erőforrások megőrzése, ezért különös figyelmet fordítunk a lábbelik gyártására vonatkozó fenntarthatósági kérdésekre. Ez persze egyáltalán nem lenne lehetséges a munkatársaink nélkül. Családbarát filozófiánk és a tiszteletteljes, barátságos munkakörnyezet a Solidus csapat számára kiváló munkahelyet garantál. Minden nap folyamatosan azon dolgozunk, tökéletes lábbeliket kínáljunk vevőinknek.

Mindamellett, hogy ezekkel a belső értékekkel mind rendelkezik ez a márka, dizájnjában a legaktuálisabb divat trendeket is követi.

SolicareSoft családban különösen puha, és sztreccs alapanyagokat is találhatunk, valódi parafa/mikrofaser kivehető talpbetéttel, a sarok alatt beépített rezgéscsillapítóval. A legtöbb SolicareSoft modell K, illetve M bőséggel rendelkezik.

Sneaker család abszolút megatrend. Ez a valóban stílusos cipő megkönnyíti a mindennapok öltözködését, legyen szó szabadidőről, vagy akár irodai viseletről. A Sneaker cipők K bőséggel, és platformos talppal rendelkeznek, biztosítva a tökéletes nyári érzést.

Solidus Kate cipő

Solidus Heaven cipő

Solidus Hedda cipő

Solidus Helia cipő

Solidus Helia cipő

Solidus Hedda cipő

Solidus Heaven cipő

Solidus Kate cipő

Solidus Kate cipő

Solidus Kate cipő

Solidus Kate cipő

Solidus Kate cipő

Solidus Kate cipő

Solidus Kerry cipő

Solidus Kerry cipő

Solidus Hazel cipő

Solidus Mia cipő

Solidus Maike cipő

A méretezésről

Természetesen a Solidus modellek is rendelkeznek feles méretezéssel, amelyek a tökéletes illeszkedést, ezáltal maximális kényelem érzetet biztosítják.

Sőt, az extrém kis,- illetve nagyméretű lábúak is találhatnak maguknak divatos, kényelmes lábbeliket!

Másik kiemelt érdeme a márkának a nyolc különböző bőség (F-W cipőszélesség), amely helyet ad és kényelmet nyújt a nagyon széles lábfejnek vagy az extrém rüsztnek is egyaránt.

Minden egyes Solidus lábbeli kivehető talpbetéttel készül, amely esetlegesen cserélhető is, ha szükséges, egyedi ortopéd talpbetétre.

A Solidusról

A Solidus már több mint 100 éves tradicionális prémium kényelmi cipőmárka.

1910-ben indult útjára a németországi Tuttlingenből. Az első időkben leginkább túra és sportcipőket gyártottak. Az 50-es évektől kezdve specializálódtak a láb egészségét szolgáló kényelmi cipőgyártásra.

A Berkemann cégcsoporthoz 2010-ben került.

Azóta is méltán tekinthetjük testvérmárkánknak, hiszen hasonló értékeket képvisel és számos más azonosság is felfedezhető a Berkemann márkával összehasonlítva. Például a Solidus lábbelik tervezésénél is az egyik legfontosabb szempont az aktuális divat trendek követése mellett a maximális kényelem és a különösen érzékeny, problémás lábak szolgálata.

A Solidus 1982. óta a horvátországi Varasdon készül, európai cipőgyártási sztenderdek mentén, a legmagasabb minőségű, válogatott európai bőrökből készítve, és tradicionális gyártási technológiák alkalmazásával.

Különös büszkeség számunkra, hogy például az alapanyag beszerzés, vagy a gyártáskoordináció és a gyártásközi ellenőrzés is innen, Magyarországról történik, ahol a Berkemann lábbelijeink is készülnek.

A Solidust vásárlók véleménye

Bízunk benne, hogy a Berkemann kínálatunk kiegészítéseként Ön is megtalálja a kedvenc Solidus modelljét!