4 ok, amiért a Berkemann tökéletes választás vendéglátósoknak

Anatómiai talpforma

Minden egyes Berkemann modellben egy fix vagy cserélhető talpbetét található, mely követi a talp vonalát, és 5 ponton támasztja azt alá.

Állíthatóság

A különböző bőség, gumirugany és tépőzár segíti a lábra állításban.

Rezgéscsillapító talp

Minden egyes lépésnél testünk észrevétlenül is megrezzen. A Berkemann lábbelikben található integrált rezgéscsillapító letompítja a lépések okozta rázkódást.

Valódi bőr

A kiváló, többszintű minőségi ellenőrzéssel bevizsgált olasz bőr gondoskodik a légáteresztésről, illetve kimagasló viselési kényelmet biztosít.

A Berkemann cipőit, papucsait világszerte több millióan, Magyarországon több 100.000-en viselik nap mint nap, köztük rengeteg állómunkát végző ember is. Vajon az ő mindennapjukat hogyan változtatta meg az a döntés, hogy a Berkemann lábbelijeit választották?

„Azért szeretem, mert a fájós lábaimnak nagyon jó, pihenteti. Amikor állómunkát végeztem, csak Berkemann papucsban tudtam a műszakot végig állni.”

„Könnyed, légies érzés, amellett, hogy tartást biztosít a lábnak. A természetesség élményét nyújtja.”

„Fantasztikus érzés a lábnak, a fáradt lábat megemeli, megnyugtatja. Szinte olyan érzés, mintha mezítláb lennék.”

„Nagyon szeretem a Berkemann papucsomat, mert rettentő kényelmes, állítható a pánt, puha és cserélhető a talpbetét, alátámasztja a lábamat.”

„Nehéz szavakat találni az érzésre. Nagyon kényelmes, nagyon puha.”

Ezt Önnek is meg kell ismernie! Kattintson az Üzletkereső gombra és nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi partnerüzletünk, ahol átélheti a Berkemann-érzést.

Próbálja fel Ön is, és tapasztalja meg személyesen az érzést, amikor Berkemann lábbelit visel. Kattintson a gombra, és fedezze fel a Berkemann papucsok kényelmét.