A Berkemann ajándéka: kényelem kedvező áron

Miközben a világ egyik napról a másikra átalakult körülöttünk, mindenki megpróbált alkalmazkodni az új helyzethez. A rendkívüli körülmények a Berkemann-t is érintették, hiszen 320 dolgozónkról és családjukról kell gondoskodnunk! Ezért a speciális helyzet arra ösztönzött bennünket, hogy egy különleges kollekciót hozzunk létre!

Két ismert Berkemann klasszikust, a Felia és a Jana papucsot, valamint egy újdonságot, az Eliza klumpát találja meg limitált párszámú kollekciónkban! A három modellt most négy különleges színben vásárolhatja meg. Ráadásul van egy meglepetésünk is Önnek!

Általában nem árengedményt kínálunk vevőinknek, de azért, hogy most könnyebben elérhetővé váljon az az érték, amit a Berkemann képvisel, különleges áron szerezheti be ezt a három modellt. Ezeket a lábbeliket ezekben a színekben csak ebben a limitált párszámú kollekcióban vásárolhatja meg!

Ismerje meg a kollekció modelljeit!

Felia

Felsőrésze első osztályú olasz bőrből készült, talpa csúszásmentes. A benne lévő talpbetét növényi anyagokkal cserzett bőrből készült, amely kivehető, mosható és cserélhető. Bősége tépőzárral állítható. Kismamák számára is ajánljuk, ugyanis a sarokágyba beépített rezgéscsillapító a várandósság hónapjai alatt a gerincre és az ízületekre nehezedő egyre nagyobb terhelést is csökkenti.

Janna

Lábproblémákkal küzdőknek igazi gyógyírt jelenthet Janna modellünk, ugyanis kiváló minőségű, olasz bőr és sztreccs anyag kombinációjával készült, így tehermentesíti a láb nyomásnak kitett részeit. A lábbeli kivehető, anatómiai kialakítású talpbetéttel készül, mely öt ponton támasztja alá a lábat, így biztosítja az egészséges lépteket. Bősége két tépőzárral állítható, így kitűnő választás azok számára is, akiknek estére bedagad a lábfejük.

Eliza

Újdonság a Berkemanntól ez a kivehető, cserélhető talpbetétes klumpa. Kiváló minőségű alapanyagokból, olasz borjúbőrből készült, ötpontos alátámasztást biztosító, anatómiai talpkialakítású lábbeli. A klumpát gumirugannyal láttuk el a még tökéletesebb illeszkedés érdekében. Megkönnyíti azokat a hosszúra nyúlt munkanapokat is, amikor kilométereket kell megtennie vagy órákon keresztül kell ácsorognia.

Régóta vágyik már egy Berkemann-ra, vagy nem ismeri még a márkát, de szeretne végre egy igazán kényelmes lábbelit?

Ez a limitált kollekció kizárólag három partnerüzletünkben, illetve azok webshopjában vásárolható csak meg május 27-től a készlet erejéig. Ha Ön is szeretne beszerezni egyet a különleges kollekció lábbelijeiből, látogasson el az Önhöz legközelebbi üzletbe, vagy rendeljen a webshopokból!

Berkemann életérzés rendkívül kedvező áron

A kollekció minden darabja most 19 900 Ft-os áron vásárolható meg a készlet erejéig.

Ezzel a speciális kedvezménnyel szeretnénk könnyebben elérhetővé tenni a Berkemann kényelmét!

Keresse a limitált modelleket az alábbi üzletekben: