Mosható

A modellek olyan speciálisan kezelt bőrből készültek, melyek 30˚C fokon kézzel vagy mosógépben moshatóak. Kémiailag semleges mosószerünkből – mely természetes anyagokhoz készült – minden párhoz csomagolunk termékmintát, valamint egy mosóhálót, amelyben a cipők moshatóak. Amennyiben ez a folyadék elfogy, nyugodtan használhat gyapjú anyagokhoz ajánlott mosófolyadékot.

Stretch

Ha lába fáj, teher a járás, mert bütykét, tyúkszemét, kalapácsujját nyomja a cipő, ne szenvedjen, itt a megoldás. Stretch modelljeinknél a felső bőr puha, rugalmas – stretch – anyagból készült. Így észrevétlenül alkalmazkodik a láb egyedi alakjához, ezáltal a nyomásnak kitett területek felszabadulnak és a járás ismét könnyed lesz.

Rendelhető hátsó pánt

Ha biztonságosabbnak érzi hátsó pánttal a modell viseletét vagy munkahelyén ez előírás, akkor ezt egy utólag felszerelhető hátsó pánttal könnyedén megoldhatja. A pánt cipésznél néhány perc alatt felszerelhető. Forduljon bizalommal segítségért forgalmazóinkhoz.

Cserélhető talpbetét

A mosható, bőrrel bevont talpbetét tökéletes alátámasztást biztosít a lábnak. Egyensúlyban tartja a testet,  így tehermentesíti a gerincoszlopot és az izületeket. Szükség esetén a talpbetétet egy könnyed mozdulattal egyedi gyártásúra is cserélhető. A puha talpbetétek mosógépben, 30˚C fokon moshatóak. A parafabetétek kézi mosással 30˚C fokon moshatóak. A kézi mosást követően a betéteket tiszta vízzel öblítsük le. Fontos, hogy mindkettőt egyenletes hőmérsékleten szárítsuk /Ne  tegyük tűző napra vagy fűtőtestre!

Anatómiai talpforma

Minden egyes Berkemann modellben egy fix vagy cserélhető talpbetét található, mely követi a talp vonalát, és 5 ponton támasztja azt alá. Alátámasztja a külső lábélt, valamint a hossz- és harántboltozatot. A speciális sarokágy megoldás egyenletes súlyelosztást biztosít, a lábujjak mélyedésének alátámasztása pedig lendületet ad a következő lépéshez.

Rezgéscsillapító talp

Minden egyes lépésnél testünk észrevétlenül is megrezzen. A Berkemann lábbelikben található integrált rezgéscsillapító letompítja a lépések okozta rázkódást és gondoskodik a bokától a gerincoszlopig a teljes tehermentesítésről.

Kézzel varrott

A kézi varrás kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít a lábbelinek.

Lábujjtornáztató funkció

Légáteresztő bőr

A kiváló, többszintű minőségi ellenőrzéssel bevizsgált olasz bőr gondoskodik a légáteresztésről, illetve kimagasló viselési kényelmet biztosít.