Könnyed léptek a nyárra a Solidustól

Kisebb vagy nagyobb a lába az átlagos méretnél? Esetleg magas a rüsztje vagy széles a lábfeje? Olyan lábbelit keres, ami a legérzékenyebb lábakat sem dörzsöli ki? A megoldás a Solidus!

Ez a több mint százéves tradícióval rendelkező prémium márka mára az érzékeny lábak és a széles lábbelik szakértőjévé vált.

Elárulunk Önnek néhány érdekességet róla!
– A márka nyolc különböző bőségben készíti modelljeit, így a nagyon széles lábfejjel vagy magas rüszttel rendelkezők is találnak kényelmes lábbelit.

– A Solidus lábbelik kiváló minőségű, válogatott európai bőrökből, anatómiai talpkialakítással, mind kivehető talpbetéttel készülnek.

– A Solidus 1982 óta a horvátországi Varasdon készül, manufakturális módon prémium minőségben.

Ismerje meg az akcióban résztvevő modelleket!

Greta

Egy divatos, fiatalos modell a keskeny lábakra G bőségben, amit viselhet a dolgos hétköznapokon, vagy egy kellemes, nyáresti vacsorán is. Egy kis gyöngyházas csillogással készül, hiszen az nem hiányozhat a nyárból.

Lia

Lia modellünk stabil tartást biztosít a széles lábaknak is K bőségben. A tökéletes illeszkedés érdekében három ponton állítható a bősége. Induljon ebben sétálni a barátnőkkel, élvezze gondtalanul a napsütést és a könnyed lépteket!

Honey

Akár egy kis nyári kikapcsolódásra, például egy városnéző sétára is elindulhat ebben a lábbeliben! Észre sem fogja venni, ahogyan gyűlnek a kilométerek, hiszen Honey modellünk, H bőséggel, biztosítja hozzá az egészséges lépteket!

Keresse a modelleket az alábbi üzletekben:

Ezeket a modelleket megtalálja az alábbi partnereinknél:
 

Herbária Szaküzlet Békéscsaba, , Andrássy út 30-32. Tel: 66/445-599

Berkemann Pest Bp., X. ker., Kőrösi Cs. S. út 6/B. Tel: 1/357-2814

Berkemann Bartók Bp., XI. ker., Bartók B. út 91-93. Tel: 1/790-6049

Berkemann Buda Bp., XI. ker., Villányi út 74. Tel: 1/466-7725

Valentina Cipőbolt Bp., XIII. ker., Szent István krt. 12. Tel: 1/312-3882

Valentina Cipőbolt Bp., XIV. ker., Örs vezér tér 24. (Sugár) Tel: 1/220-3268