Egyéb

Milyen ember Ön? Tudta, hogy akár ezt is elárulhatja a lábnyoma…

Eddig a láb egészségéről hoztunk Önnek érdekességeket. Most azonban megnézzük, miről árulkodnak még a lábaink.

Talán nem is tudta, hogy a tenyér mellett a lábunk formája is sok mindent elárul rólunk. Hogy pontosan mit is, az azonnal kiderül. Ehhez azonban szükség lesz a lábainkra.

Mit nézzen a lábain?

A lábfej formáját, az ujjak hosszát, azt, hogy melyik ujj a leghosszabb, szóval minden apróságot. Ha ezzel megvagyunk, akkor mindjárt kiderül, lába melyik típusba tartozik.

A lábfej 5 típusa

  1. Görög
  2. Egyiptomi
  3. Giselle
  4. Skót
  5. Modern-angol

A teszthez mindössze annyit kell tennie, hogy mezítláb rááll a padlóra.

A görög típusú lábfej… és ami mögötte van

Onnan ismerheti fel, hogy a nagylábujja melletti ujj hosszabb, mint a nagylábujj. Ha pedig még a lábfeje is keskeny, akkor biztosan görög típusú a lábfeje. És hogy milyenek a görög típusú lábfejjel rendelkező emberek? Karizmatikusak, igazi vezetők, akik képesek másokat is ösztönözni. Azaz inkább gondolkodó, kimondó ember lehet, mint olyan, aki a tettek mezejére lép.

Az egyiptomi típusú lábfej… és ami mögötte van

Szintén onnan ismerhetjük meg az egyiptomi lábfejet, ahonnan a görögöt is. Keskeny a lábfej, azonban a nagylábujj itt hosszabb, mint a mellette lévő ujj. Akinek ilyen lábfeje van, az egy igazi kreatív agy, egy valódi ötletember.

Giselle lábfej… és ami mögötte van

Talán eddig maga is furcsállta, hogy a három középső ujja egyforma hosszú. Nem kellett volna, mert sok-sok embernek hasonló a lábfeje. Nos, ők mind két Giselle lábfej boldog tulajdonosai. Ez pedig nem rossz, hiszen azt jelenti, hogy szilárd jellemű emberekről van szó. A céljai mellől semmi és senki nem tántoríthatja el őket. Az álmok helyett pedig az ésszerű dolgokban hisznek.

Skót típusú lábfej… és ami mögötte van

Nem, a skót lábfejen nincs szoknya, sőt, még duda sem, és semmi bajuk az angolokkal. Ellenben a lábujjai hosszúak, és már-már négyzetet formálnak a lábfejből. Ha a lábára ismert ebből a leírásból, akkor Ön egy igazán érzékeny ember, aki szívén viseli mások sorsát. Jó hír a párjának, hogy a skót lábfejek gazdái igen csak hűségesek.

Modern-angol típusú lábfej… és ami mögötte van

Hívhatnánk orgonasíp lábfejnek is, hiszen a lábujjak hossza úgy csökken, ahogy az orgona sípjai. Ez persze nem jelenti azt, hogy biztosan muzikális a tulajdonosa, azt viszont igen, hogy gyakorlatias ember, aki a racionalitások híve. Szóval semmi horoszkóp, hókusz-pókusz, és valószínűleg abban sem hisz, hogy a lába megmondja, milyen ember.

Forrás: Ann Gadd – Mit üzen a lábad? című könyve és a www.noiportal.hu oldal.