Egyéb

Állómunkát végez? Válassza a Berkemann és a Solidus modelleket!

Sokak számára minden munkanap úgy telik, hogy órákon keresztül ácsorognak vagy kilométereket kell megtenniük. Ön is azok közé tartozik, akiknek estére megfájdul a lábuk, és alig várják, hogy hazaérjenek, és levehessék végre a lábbelijüket? A Berkemann és a Solidus modellek megkönnyítik a lépteit a hosszúra nyúlt munkanapokon is!

Sokszor estére úgy érezzük, saját testünk mellett ólomsúlyokat is cipeltünk magunkkal egész nap. Ez gyakran jelentkezik azoknál, akik állómunkát végeznek. Azért, hogy elkerüljük a kínzó láb- és derékfájást, fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy milyen cipőbe bújtatjuk lábainkat.

Miért érdemes állómunkához Berkemann vagy Solidus modellt választani?

  • A cipő lelke a talpbetét. A tévhitekkel ellentétben ez nemcsak a már kialakult lábproblémák korrigálását szolgálja, hanem normál körülmények között is elengedhetetlen. Fontos, hogy mindig érezzük, hogy követi a talpunkat a cipő domborzata. Minden pár Berkemann és Solidus lábbeli anatómiai talpkialakítással készül, óvja a léptek egészségét.
  • A megfelelő lábbeli egyenletes súlyelosztást biztosít és egyensúlyban tartja testünket! A Berkemann és Solidus modellek beépített rezgéscsillapító réteggel készülnek, ami csökkenti a gerincoszlopra és az ízületekre jutó terhelést.
  • A lábproblémákkal – például bütyökkel, kalapácsujjal – küzdők számára olyan lábbeliket tervez a Berkemann és a Solidus, melyek felsőrésze a nyomásnak kitett pontokon sztreccs anyagból készül, így nem dörzsöl és nem szorít sehol a cipő vagy a papucs.
  • A tépőzáras fazonok könnyen igazodnak a dagadásra hajlamos lábfej formájához. Egy mozdulattal a szükséges bőségre állítható a lábbeli.
  • Sok modell olyan talpbetéttel készül, ami mosható és cserélhető, így meghosszabbíthatja a lábbelije élettartamát.
  • A Berkemann és a Solidus kínálatában olyan munkalábbeliket is talál, amik csúszásmentes talppal készülnek.Fodrászok, kozmetikusok, eladók, pedagógusok, az egészségügyben és a vendéglátásban dolgozók is szívesen választják a Berkemann és a Solidus lábbeliket. Tegye próbára Ön is! Óvja léptei egészségét munka közben, és felejtse el örökre az ólomsúlyú lábakat és a kínzó derékfájást!