Egyéb

Lábbeliket kaptak a kiskunhalasi járványkórház dolgozói

Berkemann ajandekozas

Berkemann ajandekozas

Közel négymillió forint értékű ajándékkal lepte meg a kiskunhalasi járványkórház dolgozóit a Berkemann. A prémium minőségű, kényelmi lábbeliket gyártó vállalat az intézmény munkatársainak vitt egy-egy pár orvostechnikai tanúsítású papucsot, amivel szeretnék megkönnyíteni számukra a hosszú műszakok terheit.

Berkemann lábbelit kaptak azok, akik ezekben a hetekben részt vesznek a kiskunhalasi járványkórház munkájában. A közel négymillió forint értékű adománnyal azoknak az egészségügyi dolgozóknak szeretne segítséget nyújtani a vállalat, akik a koronavírusban szenvedő betegek életéért küzdenek. Az átadón Balanyi Melinda, a Berkemann Hungary Bt. értékesítési csoportvezetője kiemelte: 2020 óriási fordulatot hozott mindannyiunk életébe, az egészségügyi dolgozók számára pedig egy olyan harcot, ami nap mint nap próbára teszi az erejüket. „Bízunk benne, hogy ez az ajándék, ez a száz pár anatómiai talpkialakítású lábbeli, amit most a dobozok rejtenek, könnyebbé teszik majd a hosszú műszakokat, amikor visszatérnek saját munkahelyükre! Szívből köszönjük áldozatos munkájukat!” – tette hozzá Balanyi Melinda.

 

Az ajándékot Dr. Szepesvári Szabolcs, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója és Dittmayer Péter ápolási igazgató vette át. Dr. Szepesvári Szabolcs a sajtótájékoztatón elmondta: örömmel fogadták a dolgozók a felajánlást. „Futótűzként terjedt a hír! Nagyon örültek a kollégáink, és különösen azok lepődtek meg, hogy ajándékot kapnak, akiket messziről vezényeltek ide, a járványkórházba. Mindannyian várták már a lábbelit, de főleg azok, akik régóta ismerik a márkát – hangsúlyozta a főigazgató, aki elárulta, több mint húsz éve dolgozik már Berkemann lábbeliben.

A kiskunhalasi járványkórházban ezekben a hetekben az ország tíz városból érkezett szakemberek gyógyítják a betegeket. A fizikailag és lelkileg is megterhelő szolgálatból hazatérve ezeket a kényelmes lábbeliket viselhetik majd saját munkahelyükön. Az orvostechnikai tanúsítású Berkemann cipők és papucsok megkönnyítik az egészségügyi dolgozók munkanapjait azzal, hogy óvják a lábuk, gerincük és ízületeik egészségét.

Berkemann – ahol a kényelem születik:

A Berkemann 135 éve kínál vásárlóinak egészséges lábbelit. Az 1885-ben családi manufaktúraként indult vállalat különleges minőségű cipőket kezdett el gyártani. A szerény műhely hamarosan kisüzemmé nőtte ki magát, 1903-ra kifejlesztették a világ első, speciális talpkiképzésű fa modelljeit, melyek óriási sikert arattak, hercegnők, olimpikonok és énekesek is viselték.

Ma már a világ több mint negyven országában viselik a Berkemann modelljeit, és 1997 óta minden pár lábbeli Kiskunfélegyházán készül. A vállalat hazánkban 370 dolgozót foglalkoztat.

Az anatómiai talpkiképzéssel ellátott, orvostechnikai tanúsítású lábbelik jelentős része ma is kézi varrással készül. Mire egy modell elnyeri végleges formáját, több mint százhúszor veszik kézbe, ez pedig a legjobb garancia a kiváló Berkemann minőségre!