Játék

Anya-lánya játék Endrei Judittal

Hamarosan itt az anyák napja, és ebből az alkalomból egy különleges játékra hívja Önt a Berkemann és Endrei Judit! A népszerű televíziósról sokan tudják, hogy ma is aktív műsorvezető, könyveket ír, előadásokat tart, de mindenekelőtt két gyönyörű, felnőtt nő édesanyja. Lányait most egy közös fotón meg is mutatta nekünk!

Anyák napja alkalmából töltsük meg szeretettel teli fotókkal és történetekkel a közösségi oldalt! A Berkemann Anya – Lánya játékban páros ajándékok várnak Önökre! Töltsön fel kommentben közös fotót a lányával vagy az édesanyjával, vagy írja meg nekünk, mi az, amivel legszívesebben töltik az időt, ha együtt vannak! A kommentelők között minden héten kisorsolunk egy páros ajándékot. Mit rejt majd a csomag? Endrei Judit Korhatártalanul és Anno az én tévém című könyveit dedikálva, Judit felajánlásából, valamint egy Berkemann esernyőt és egy Berkemann táskát!

Mindenki, aki a három héten át tartó játék alatt fotót vagy történetet küld nekünk kommentben, az részt vesz a fődíj sorsolásán is, ami szintén egy páros ajándék. Méghozzá nem más, mint egy-egy pár Berkemann Daria papucs a nyertes anya-lánya párosnak!

Sok szerencsét kívánunk a játékhoz!

Várjuk az Ön fotóját is!