Modelljeink

Stílusos lábbeli, amit a tévében mutattunk meg először

Egy lábbeli, ami nem csupán kényelmes, hanem látványos eleme a stílusos megjelenésnek! Ez a Berkemann Christen! Ez a csodaszép, mintás bőrből készült prémium minőségű bokacsizma feldobja a sietős reggeleket is.

Először a Discovery Channel Made in Gyetván Csabával című műsorában mutattuk meg Christen modellünket, és ez a különleges lábbeli azonnal felkeltette a nézők érdeklődését. Nem csoda, hiszen nem csupán egy kényelmes, anatómiai talpkialakítással készült bokacsizmát álmodott meg a Berkemann tervezője, hanem egy olyan modellt, aminek virágos motívumai mosolyt csalnak az arcunkra akkor is, amikor a legmozgalmasabb napokon kell útnak indulnunk.

Egy stílusos lábbeli, de a Berkemann hagyományaihoz híven a legfontosabb tulajdonsága, hogy óvja a lábak, az ízületek és a gerincoszlop egészségét. Egész napra kényelmet nyújt, és melegen tartja a lábakat.

Ez a bokacsizma különleges, prémium minőségű bőrből készült, és látványos mintájának köszönhetően a stílusos öltözködés egyik fontos eleme lehet. Szoknyával és nadrággal is csinos, így könnyen kombinálható ruhatárunk kedvenc darabjaival.