Egyéb, Lábfájás, Lábproblémák

Már a DM-ben is megvásárolhatod a Berkemann lábgyógyászati termékeit!

Jó hírrel érkeztek meg a tavasz első napsugarai! Óriási öröm számunkra, hogy bejelenthetjük, már a DM üzletláncban is elérhetőek a lábgyógyászati termékeink!

A te mindennapjaidat is megnehezíti valamilyen lábprobléma? Szeretnél megszabadulni végre a fájdalmas léptektől? Vagy csupán arra vágysz, hogy a kedvenc tavaszi lábbelidbe beköltözzön a Berkemann kényelme? Mi tudjuk rá a megoldást, és ráadásul már nem is kell messzire menned érte!

Mostantól elérhetőek ugyanis a Berkemann lábgyógyászati termékei a DM üzletlánc boltjaiban és webshopjában. Milyen problémákra nyújtanak megoldást ezek az eszközök? Melyik az, amit akár a tavaszi lábbelidbe is belerejthetsz úgy, hogy senki sem veszi majd észre!

Ismerd meg a DM-ben kapható termékeinket!

Berkodur egész talpbetét

Szeretnéd áthelyezni a Berkemann kényelmét kedvenc lábbelidbe? A Berkodur talpbetéttel ezt könnyedén megteheted. Az anatómiai talpkialakítás követi a talpad vonalát, egész napra kényelmet biztosít, és óvja lábad, ízületeid és gerincoszlopod egészségét! Felejtsd el a fájó derekat, a nehéz lépteket, és élvezd a kényelmet, ami mögött közel 140 éves tradíció van már!

Berkodur feles talpbetét

Te is szívesen viselsz csinos balerinát, vagy praktikus tornacipőt a rohanós hétköznapokban? Tedd kényelmessé a Berkemann Berkodur feles talpbetéttel, ami a keskeny kialakítású lábbelikbe is gond nélkül belefér! Milyen változást tapasztalsz majd? Nem fájdul meg estére sem a lábad, sem a derekad, akkor sem, ha az egész napot végigszaladgáltad!

Wallex N. Hallux éjszakai kötés

Ha neked is bütyök nehezíti meg mindennapjaidat, akkor van egy jó éjszakai megoldásunk számodra! Méghozzá egy olyan kötés a Berkemanntól, ami finoman korrigál, és közben csökkenti a nyomás okozta fájdalmat! Használd ki az éjszakát arra, hogy a lábaid végre megpihenjenek és közben regenerálódjanak!

Keresztkötés

A Berkemann keresztkötése egy igazán sokoldalú kis eszköz. Ugyanis miközben észrevétlen marad mások számára, csökkenti a boka- és harántboltozat süllyedés, valamint a lúdtalp okozta panaszokat. Szabadulj meg a lábproblémáktól ennek a rendkívül praktikus, mosható keresztkötésnek a segítségével!

Talppárna

A Berkemann kis talppárnája észrevétlenül elfér bármelyik cipőben, de a hatása azonnal érezhető. Ez a kis eszköz ugyanis megóvja a láb elülső részét a nyomástól, ütődéstől. Mikor különösen fontos ez? A hossz- és harántboltozat süllyedése esetén, vagy például akkor, amikor a harmincéves kor felett gyakran jelentkező lábközépi fájdalom jeleit tapasztaljuk. De ha kedvenc magas sarkú cipődet tennéd egy kicsit kényelmesebbé, akkor is érdemes bevetned ezt a kis talppárnát!

Lábujjtámasztó ék

Neked is gondot okoz a bütyök, amikor zárt cipőt viselsz? A Berkemann apró kis lábujjtámasztó éke egy olyan megoldás, ami megkönnyíti majd a mindennapjaidat. Szabadulj meg a dörzsölés okozta kellemetlen érzéstől ennek a puha éknek a segítségével!

Kalapácsujj korrigáló párna

A kalapácsujj miatt neked is gyakran dörzsöli és nyomja a lábujjaidat a cipő? A Berkemann párnája korrigálja a lábujjak állását, és csökkeni a nyomás okozta fájdalmat. Viseld ezt láthatatlanul a cipődben, és feledkezz meg a lábproblémáról, ami megnehezítette a mindennapjaidat!

Öntapadós csepp formájú harántemelő párna

Neked is fájdalmas lépteket okoz a lúdtalp? A Berkemann csepp formájú harántemelő párnája megkönnyebbülést hoz majd! Ez a kis öntapadós, bőrrel bevont eszköz alátámasztja a keresztboltozatot, így leveszi a terhet a lábadról, és könnyed lépteket biztosít.

Keresd lábgyógyászati termékeinket a DM-ben!

Kíváncsi vagy, hogyan ápold a lábaid tavasszal?

Nézd meg előző cikkünket is: