Egyéb

Púder színekkel, pinkkel, ragyogással és innovációval érkezik az új kollekció!

Harmonikus színvilág, új fejlesztésű talpforma, visszatérő modell, kiváló minőségű alapanyagok, és persze kényelem mindenek felett! Ezt tartogatja nektek a Berkemann idei tavaszi-nyári kollekciója!

Bevalljuk, mindig nagyon izgalmas időszak számunkra, amikor megszületik egy új kollekció. Nem volt ez másként akkor sem, amikor az idei tavaszi-nyári szezon lábbelijeit terveztük. Ilyenkor a naptárhoz képest mi egy évvel járunk előbbre, hiszen ennyi idő kell ahhoz, hogy a tervekből elkészülhessen, és a boltok polcaira kerülhessen a kollekció.

Pasztell és pink

De lássuk, mi mindet tartogatunk nektek a 2024-es tavaszi-nyári szezonra! Idén a vajszín, a krém, a bézs, és az arany került a kollekciónk középpontjába. Ráadásul nagyon sok olyan lábbelit találsz majd a kínálatunkban, ami jól harmonizál a Peach Fuzz-zal, vagyis azzal a gyönyörű, halvány barackszínű árnyalattal, amit a Pantone Intézet választott ki az idei év színének.

Emellett néhány modellünkön hangsúlyosan megjelenik a pink. Ilyen például Josie lábbelink, ami az idei szezonra virágba borult. Ez a cipő azért is olyan népszerű vásárlóink körében, mert bőr és sztreccs anyag kombinációjával készül. Pontosan azokon a részeken a legpuhább, ahol a lábproblémával – bütyökkel, kalapácsujjal – küzdők lábai a legérzékenyebbek.

A szezon nagy visszatérőjét, a Kilia modellt is elkészítettük nektek gyönyörű, élénk pink színben is. Ez a lábujjközös lábbeli a rohanó hétköznapokra épp úgy jó választás lesz, mint az esti, romantikus sétákra a vízparton.

Új talpforma a kollekcióban

Fontos számunkra az innováció, éppen ezért a fejlesztés soha nem áll meg a Berkemann kulisszái mögött. Az idei szezonra elkészítettünk nektek egy új talpformát, ami a Palma nevet kapta.

A legfontosabb előnyei, hogy extra könnyű, puha és rugalmas. Ráadásul tökéletesen illeszkedik bele sokak kedvence a Melbourne cseretalpbetét. Ezt az új talpformát kapta meg három új modellünk is: a Rodena, a Sabatina és a Donetta.

Nagy kedvencek megújulva

Vannak olyan modelljeink, amihez nagy örömünkre annyira ragaszkodnak vásárlóink, hogy időről időre új színekben készítjük el. Ilyen például a Felia, amit ebben a szezonban is új árnyalatokban találhattok meg a boltok polcain. Készítettünk belőle többek között egy olyan mintás, színes változatot, amiben a víz és a virágokkal teli nyár hangulata tükröződik vissza.

A megújult nagy kedvencek közé tartozik pántos, magasabb sarokemelkedésű szandálunk, a Coletta is, ami finom, púderrózsaszín árnyalatban akár egy nyári, ünnepi alkalomra is jó választás lehet. A sportos, stabil tartás biztosító Sofie idén bézs árnyalatban is elkészült, Janna modellünk pedig egy csodaszép, festett tavaszi mintát kapott, ami egy magyar alkotó, Hajnal-Szamosfalvi Judit munkája.

Azokra is gondoltunk, akik szeretik a csillogást, hiszen miért is ne köszönhetne vissza a lábbelinken a tavaszi és a nyári napfény ragyogása! Így például Sandy és Merrit modellünk is kapott az idei szezonban egy kis csillogást.

Próbáld fel új kollekciónk modelljeit, és találd meg te is azt a lábbelit, amiben majd sok élményt gyűjthetsz az előttünk álló tavaszi-nyári szezonban!