Egyéb

Szandálok a legemlékezetesebb nyári programokhoz

Séta a természetben? Izgalmas városfelfedező kirándulás? Egy felejthetetlen nyári koncert? Egy romantikus esküvő? Milyen élmények várnak rád idén nyáron? Bármerre is vigyen az utad, nálunk biztosan megtalálod azt a szandált, amiben jól fogod érezni magad!

Leni – amikor a titok a kézi varrásban rejlik

Az kapcsol ki legjobban, ha sétálsz egyet a természetben? Vagy szívesen fedezel fel olyan városokat, ahol még nem jártál? Leni szandálunk jó választás lesz ehhez, ugyanis ez a sportos lábbeli stabil tartást biztosít. Az egészséges léptekről az anatómiai talpforma gondoskodik, a beépített rezgéscsillapítónak köszönhetően pedig kíméli a gerincoszlopot és az ízületeket. Talpbetéte kivehető, mosható és cserélhető, ami különösen ideális a nyári melegben.

Miben rejlik ennek a lábbelinek a titka? A kézi varrásban! A talp és a felsőrész összeillesztése ugyanis így készül, és ettől még rugalmasabb és kényelmesebb lesz a lábbeli, jobban igazodik járás közben a láb mozgásához. Leni szandálunk felsőrészének bélése neoprén, így különösen kellemes viseletet biztosít mezítlábas használat mellett is.

Sofie – ha szükség van az extra kényelemre

Kiknek ajánljuk ezt a lábbelit? Elsősorban azoknak, akik valamilyen lábproblémával küzdenek. A bütyök és a kalapácsujj ugyanis jelentősen megnehezíti a megfelelő szandál kiválasztását. Ezt a modellt bőr és sztreccs anyag kombinációjával készítjük, azért, hogy óvja a láb legérzékenyebb, dörzsölésnek, nyomásnak kitett pontjait. A talpbetét kivehető és mosható, sőt, cserélhető is, vagyis egy új talpbetéttel megújítható a lábbeli. Sofie szandálunk talpa beépített rezgéscsillapítással készül, így óvja gerincünk, ízületeink egészségét.

A lábbeli bősége a tépőzárak segítségével egy mozdulattal gyorsan méretre állítható, így azok számára is nagyon jó választás, akiknek dagadásra hajlamos a lábuk. A hátsó pánt stabil tartást biztosít, így bátran elindulhatsz benne a közös nyári, családi programokra.

Jelana – ha nemcsak a divat, hanem az egészség is fontos

Keskeny pántok, finom, nőies megjelenés és könnyed léptek egész napra. Te is ilyen szandált keresel nyárra? Jelana szandálunk ötvözi mindezt, ráadásul az anatómiai talpkialakításnak köszönhetően óvja lábaid egészségét, bárhová is vigyen az utad.

Egy rohanós hétköznapra vagy a nyári kikapcsolódáshoz is tökéletes választás ez a modell. Ráadásul ez a szandál nadrággal és szoknyával is csinos, így jól tudod majd kombinálni kedvenc nyári ruhadarabjaiddal. Amitől pedig még inkább bele fogsz szeretni az első léptek után, hogy nemcsak extra kényelmet nyújt, hanem ultrakönnyű is! Kávézás a barátnőkkel? Ismerkedés egy kis mediterrán város zegzugos utcácskáival? Romantikus esti séta? Mindegyikhez jó választás lesz Jelana modellünk!

Coletta – amiben az egész estét végig tudod táncolni

Szeretnél egy olyan csinos szandált, amit az emlékezetes nyári eseményekre is felvehetsz? Coletta modellünk jó választás lehet akár egy romantikus esküvőre is. Ráadásul ebben a szandálban még akár végig is táncolhatod majd az estét!

A kényelemről az anatómiai talpkialakítás gondoskodik, a rezgést elnyelő köztes talp pedig óvja gerinced és ízületeid egészségét. Coletta modellünket azok számára ajánljuk, akik szeretik a divatos modelleket, de ragaszkodnak az egészséges és kényelmes lábbelikhez.

Kitűnő választás azok számára, akik kedvelik a magasabb talpú szandálokat, és azoknak is, akik a rövidült Achilles-ín miatt emeltebb sarkú lábbeliket szeretnek viselni.

Jacklyn – kényelem extra puha bőrrel kombinálva

Ennek a sportos szandálnak a különlegessége, hogy három ponton igazítható méretre: a lábfejen, a boka első és hátsó részén. Ráadásul, ha a pánt túl hosszúnak bizonyul, méretre vágható a dupla varrásnak köszönhetően. Jacklyn szandálunk rendkívül puha bőrből készült, így különösen kellemes viselet.

Az egészséges léptekről és a kényelemről az anatómiai talpkialapítás gondoskodik, a beépített rezgéscsillapító pedig kíméli a gerincoszlopot és az ízületeket. Ennek a szandálnak a talpbetéte is kivehető, mosható és cserélhető, így a legmelegebb nyári napokra is ideális választás.

A sajgó lábak és a derékfájdalom eddig visszatartott attól, hogy elindulj nyári élményeket gyűjteni? Ebben a szandálban észre sem fogod venni, és csak gyűlnek majd a kilométerek a lábaid alatt!