Egyéb, Lábfájás, Lábproblémák

Gáspár Ágnes kozmetikus mester is a Berkemannt választotta

Büszkék vagyunk rá, hogy Gáspár Ágnes is a Berkemann kényelmét választotta!
Miért döntött így az elismert kozmetikus mester? Cikkünkből kiderül!

Sokan talán nem is gondolják, hogy a hosszú munkanapok végén azért fáj a lábuk és a derekuk, mert nem jó cipőben vagy papucsban dolgoznak.

Mindez azonban egyszerűen megelőzhető egy olyan lábbelivel, amiben megfelelő az alátámasztás!

„Munkám során gyakran előfordul, hogy az egész napot végig állva töltöm. Ezért olyan lábbelit kerestem, amiben nem fájdul meg sem a lábam, sem a derekam a nap végére” – az állómunkát végzők számára jól ismert az a probléma, amire Gáspár Ágnes is meg akarta találni a megoldást.

„Mikor felpróbáltam az első Berkemann lábbelimet, rögtön tudtam, hogy nem kell tovább keresgélnem. Kényelme azonnal meggyőzött és azóta is a mindennapjaim része” – árulta el az elismert kozmetikus mester.

Miben rejlik a Berkemann titka? A lábbelik lelke az anatómiai talpbetét, ami megfelelő alátámasztást és egyenletes súlyelosztást biztosít. A beépített rezgéscsillapítónak köszönhetően pedig kíméli a gerincoszlopot és az ízületeket.

A lábbelik prémium minőségben, rendkívül sok kézi munkával készülnek.

Anatómiai talpkialakítású modelljeinket szívesen választják sminkesek, fodrászok, kozmetikusok, masszőrök és egészségügyi dolgozók is.

Ajánljuk mindazoknak, akik munka közben sokat vannak talpon vagy sok kilométert tesznek meg, éppen ezért olyan lábbelit keresnek, ami egész napra kényelmet biztosít.