Egyéb

Aktívan ötven felett is!

Egy nagyszerű rendezvényen vettünk részt október végén, méghozzá a Senior+ Expón. A budapesti kiállítás azt a témát járta körül, hogyan lehet aktívan és az egészségünkre odafigyelve tölteni a mindennapokat ötven felett.

Számunkra nagyon fontos az idősebb korosztály lábának egészsége. Sokakat ugyanis az évek múlásával egyre jobban megviselnek a lábdeformitással járó fájdalmak, sajog a derekuk, az ízületeik. Talán kevesen tudják, hogy a megfelelő lábbeli viselésével megelőzhetők ezek a problémák, illetve korrigálhatók a már kialakult elváltozások.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy részt veszünk mi is a Senior+ Expo-n, a BOK Csarnokban. A célunk az volt, hogy minél többen megismerjék a Berkemann életérzést! Lépjenek bele az általunk készített prémium minőségű lábbelikbe, és érezzék meg azt, hogy milyen, ha egészséges lábbelit viselnek.

Miben rejlik a mi titkunk? A kulcs a közel 140 éves tradícióban keresendő, hiszen nálunk alapérték az anatómiai talpkialakítás. Olyan talpbetéttel készül minden egyes pár Berkemann lábbeli, ami követi a talp vonalát, megfelelő alátámasztást és súlyelosztást biztosít, így tehermentesíti az ízületeket és a gerincoszlopot.

Nagy örömünkre sokan meglátogattak bennünket a standon, és nemcsak kipróbálták a Berkemann életérzést, hanem bele is szerettek rögtön az első lépések után. A kiállítás látogatóinak egy meglepetéssel is készültünk. A standunkon ugyanis négy kedvelt modellünket 10 ezer forint kedvezménnyel vásárolhattak meg a Senior+ Expo ideje alatt. Sőt, három szerencsés nyertest meg is ajándékoztunk egy-egy pár lábbelivel!

A rendezvény háziasszonya Endrei Judit volt, aki az elmúlt évek során az aktív időskor egyik legfőbb szószólója lett. A népszerű televíziós ma is forgat, ír, előadásokat tart, és folyamatosan mozgásban van, napi 5-6 kilométert sétál.

„Fiatalkoromban ránézésre választottam cipőt. Az volt a lényeges, hogy szép legyen a színe és csinos legyen. Mostanra viszont rájöttem, hogy nem lehet akármiben jönni-menni, sőt, már nem is tudok bármilyen cipőt viselni” – árulta el Endrei Judit. Ma már cipőválasztáskor a legfontosabb szempont számára az, hogy ne fájjon a lába. Elsődleges a kényelem, de emellett az is lényeges, hogy a lábbeli óvja a léptei egészségét. Éppen ezért ő is szívesen viseli a Berkemann anatómiai talpkialakítású modelljeit.

Reméljük, hogy a Senior + Expón sokakat elindítottunk az aktív mindennapok felé vezető úton, és bízunk benne, hogy rengeteg élményt fognak majd gyűjteni vásárlóink a Berkemann lábbelikben!

Fontosnak tartja a lábai, ízületei egészségét?

Olvassa el cikkeinket, ahol sok érdekes és szakmai írást is talál!