Egyéb

Legyen aktív ötven felett is!

Különleges kedvezménnyel várjuk a Senior+ Expo-n!

Hogyan lehet aktívan és az egészségünkre odafigyelve tölteni a mindennapokat ötven felett? Ez a kérdés áll a Senior+ Expo középpontjában. A kiállítás október 25-26-án várja az érdeklődőket Budapesten, a BOK Csarnokban. A Senior+ Expo-ra mi is egy különleges meglepetéssel készülünk.

Az idei kiállítás középpontjában is számos olyan téma áll, ami az ötven feletti korosztály számára fontos. Október 25-26-án minden az aktív mindennapok és az egészség körül forog majd a BOK Csarnokban. Ezért is csatlakoztunk mi is a rendezvényhez. A célunk az, hogy minél többen megismerjék a Berkemann életérzést.

A standunkon a Senior+ Expo résztvevői felpróbálhatják az általunk készített prémium minőségű lábbeliket, és megérezhetik azt, hogy milyen, ha egészséges lábbelit viselnek. A kiállítás látogatóinak egy meglepetéssel is készülünk. Néhány kedvelt modellünket ugyanis 10 ezer forint kedvezménnyel vásárolhatják meg a Senior+ Expo ideje alatt. Egy szerencsés nyertest pedig meg is ajándékozunk majd egy pár lábbelivel!

A rendezvény háziasszonya Endrei Judit lesz, aki az elmúlt évek során az aktív időskor egyik legfőbb szószólója lett. A népszerű televíziós ma is forgat, ír, előadásokat tart, és folyamatosan mozgásban van, napi 5-6 kilométert sétál. „Fiatalkoromban ránézésre választottam cipőt. Az volt a lényeges, hogy szép legyen a színe és csinos legyen. Mostanra viszont rájöttem, hogy nem lehet akármiben jönni-menni, sőt, már nem is tudok bármilyen cipőt viselni” – árulta el Endrei Judit, aki szívesen viseli a Berkemann anatómiai talpkialakítású modelljeit.

Milyen programok várnak az éredklődőkre a Senior+ Expo-n? Ingyenes szűrővizsgálatok, egészségügyi tanácsadás, interaktív kikapcsolódási lehetőségek, színpadi előadások, örömtánc és őstermelői piac is szerepel a kiállítás színes kínálatában. Sőt, a Senior+ Expo mindkét napján népszerű előadók is színpadra lépnek. Október 25-én Csonka András, 26-án Szeredy Krisztina és Leblancz Győző koncertje várja a közönséget.

Találkozzunk a BOK Csarnokban!